27 / 05 / 2024

Talat Beter

Talat Beter

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de Murat Beter, Talat Beter ortaklığında kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Marketteki un, süt, ekmek ve ayçiçek yağına gel zamdan bile bin beter bir haber. Resmen gıdada felaket haberi

Vatandaşlar son dönemde gıda ürünlerine gelen zamlardan dolayı şikayetçi ancak bundan daha kötüsü de olabilir. Uzman isim gıdaya ulaşım hakkında ürküten açıklamalarda bulundu.

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Talat Şahin ve Tayfur Şahin ortaklığında kuruldu.

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aktı ve Talat Aktı ortaklığında kuruldu.

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Talat Sivrioğlu tarafından kuruldu.

Dolar 6 TL olacak sözlerinden bile beter, piyasalara şok etkisi

"Dolar 6 TL olacak" sözleri piyasalarda ciddi bir etki yaratmıştı ancak bu sözlerden bile beter bir gelişme yaşandı. O da Amerikan Merkez Bankası'nın 100 baz puanlık faiz indirimden vazgeçtiği.

Özgacal İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Özgacal İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi Çatalca'da Talat Bayır tarafından kuruldu.

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Wın In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Abdulhakim Özalp ortaklığında kuruldu.

Urka İnşaat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urka İnşaat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Talat Üremişler tarafından kuruldu.

Nurol Holding'in acı günü! Talat Saral vefat etti!

Nurol Holding Mali ve İdari İşler eski Koordinatörü, Yönetim Kurulu eski Üyesi, Maliye ve Gümrük eski Müsteşarı, Başbakan eski müşaviri Talat Saral, hayatını kaybetti. Nurol Holding, taziye ilanı yayınladı.

İzmir'deki büyük kentsel dönüşüm için kredi hazır!

Anıl Talat Eryontuk, Cumhuriyet'in Ege'si için kentsel dönüşüme ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Onn Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Onn Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Ataman Şenöz ortaklığında kuruldu.

Talat Beter Haberi

Talat Beter

TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Murat Beter, Talat Beter ortaklığında kuruldu.


TM Hafriyat Maden İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-) Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihaleverdiği işletmeler araç satar veya kiraya verebilir. b-) Her nevi mesken ve işyerleri inşa edip satmak. İnşaat yapmakiçin arsa ve malzeme temin etmek. Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili  satış mağzaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve...