27 / 04 / 2024

Talha Haksever biyografi

Talha Haksever biyografi

Mimar Talha Haksever kimdir? Mimar Talha Haksever bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Talha Haksever, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Talha Haksever...

2.5 yıldır kirasını alamayan ev sahibinden isyan: Bu sorunu çözecek bir mahkeme, bir hukukçumuz var mı?

Şu an sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında ev sahibi ve kiracı tartışmaları yer alıyor. Yazar Talha Uğurluel de X sosyal medya hesabından kiracısıyla yaşadığı sorunu anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Sitta İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sitta İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Talha Nükyen tarafından kuruldu.

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alperen Kurnaz ve Talha Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Tku Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Tku Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe’de 320.000,00 TL sermaye bedeli ile Talha Kemal Uzun tarafından kuruldu.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Talha Subaşı tarafından kuruldu.

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afs İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 45 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Fatma Aksoy Biber, Hasan Keleş, Safiye Aksoy Zorlu ve Talha Keleş ortaklığında kuruldu.

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Altun Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Talha Altun tarafından kuruldu.

Tao İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tao İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Talha Özdemir tarafından kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor! Ödemeyene resmen ceza kesiliyor! Bu detaylara şimdi göz atın!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Talha Apak, bugünkü köşesinde emlak vergisi beyan ve ödeme dönemini kaleme aldı. Peki emlak vergisi ödemeleri ne zaman? İndirimli vergiden kimler faydalanabilir?

Talha Haksever biyografi Haberi

Talha Haksever biyografi

Talha Haksever kimdir?

Talha Haksever, 1978 yılında Konya'da doğdu. 1994 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde mimarlık eğitimine başladı. 1997-2005 yılları arasında çeşitli mimarlık firmalarında çalıştı. 


Özel sektörde edindiği tecrübeler ışığında 2005 yılında Taha Mimarlık adı altında kendi mimarlık ofisini kurdu. O tarihten itibaren mimarlık ve dekorasyon işleri yapmaktadır İstanbul bölgesi, yurt içi ve yurt dışında çeşitli projelere imza atmış bulunmaktadır. 


Yaptığı işler arasında konut, alışveriş merkezi, otel projelerinin mimari projeleri ve iç mimari projeleri bulunmakta ve proje üretmeye devam etmektedir. 


Taha Mimarlık

Taha Mimarlık Felfesesinde, "Mimarlık; yaşamı biçimlendirme sanatıdır. Biz de, ideolojik açıdan, yaşam biçimimiz olarak öngördüğümüz mimarlık sanatını seçkin ve özgün projeler üreterek ortaya koymaktayız. Öncelikli amacımız, özgün projeler üretmek ve üretirken de tasarımımızın fonksiyonelliğini korumasıdır. 


Bir yapıyı tasarlarken bütünün içerisindeki her küçük parçayı da...