18 / 05 / 2024

Talip Altungeyik

Talip Altungeyik

RSM Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Sait Kan, Talip Altungeyik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi'nde kuruldu.

Türk müteahhitler Yeni Moskova projesine talip!

Rusya’nın ulaşım ve konut sistemini yeni baştan inşa edeceği “Yeni Moskova” projesine Türk müteahhitleri talip. 130 milyar dolarlık proje için Moskova'dan davet geldi.

Suudi Prens Cennet Koyu’na talip oldu!

Birçok ülkede yatırımı olan Prens Abdülaziz el Suud, Bodrum’a hayran kaldı. 1 hafta ilçenin koylarında mavi tura çıkacak olan Prens, Göltürkbükü Cennet Koyu’ndaki 15 milyon euro’luk arsaya da talip.

Antalya'nın otogarına talip çıkmadı!

645 milyon TL bedelle satışa sunulan Antalya Otogarı'na talip çıkmadı. 144 bin metrekare arsa alanında yer alan Antalya Otogarı'nın yeri ticaret, turizm ve konut yatırımına açıktı.

Galatasaray'ın Riva arazisine Suudi Arabistanlı şirket talip!

Emlak Konut'un Galatasaray Spor Kulübü ile 29 Haziran 2016’da imzaladığı protokol sonrasında geliştireceği Riva projesi için 8 Haziran'da ihaleye çıkacak. İhalede Suudi Arabistan merkezli bir şirketin üç parsele birden talip olacağı iddia edildi.

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, meteoroloji için yapılan inşaata talip oldu!

Samsun Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürlüğü'ne ait arsada yeni hizmet binası yapılmak üzere 3'er katlı 3 bina inşaatı başladı. Ancak ilçedeki inşaat çalışmaları durdu. 5 yıldır atıl vaziyetteki 3'er katlı 3 binaya Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi talip oldu.

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

Beşiktaş’taki Meclis arazisine TOKİ talip!

TBMM’nin Beşiktaş’taki arazisine TOKİ talip oldu. TOKİ'nin Beşiktaş arsasına talip olması Meclis Divanı’nda tartışma yarattı.

Bilgün Sazak'ın Çubuklu'daki evine yapımcılar talip!

Bilgün Sazak'ın Çubuklu'da oturduğu evine yapımcılar talip. Sazak ise aylık 20-30 bin liralık kira teklifini reddediyor.

Melih Gökçek: Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımını sürdürdükleri büyük projeleri anlattı. Gökçek "Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip, Arabistan'dan ilgilenenler var" dedi.

Meksika duvarının inşaatına İsrail şirketi Magal talip!

Trump'ın Meksika sınırına örmeyi planladığı 1.600 kilometrelik duvarın inşaatına İsrail şirketi Magal talip oldu. Şirket, İsrail Mısır sınırına da duvar inşaatı yaptı.

İzmir'in en uzun tüneline 24 firma talip oldu!

İzmir'de, Buca ilçesi ile Bornova'yı birbirine bağlayacak 7 kilometrelik yeni yol projesinde yer alan 2 buçuk kilometrelik derin tünel için ihale yapıldı. Kent trafiğine büyük rahatlık getirecek bu dev projeye tam 24 firma talip oldu.

Ankapark'a yabancı işletmeciler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankapark'a, temapark işletmesini iyi bilen Çinliler ve Katarlıların talip olduğunu bildirdi.

Talip Altungeyik Haberi

Talip Altungeyik
RSM Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Sait Kan, Talip Altungeyik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


RSM Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; MÜHENDİSLİK - MİMARLIK-TESİSAT A-)Yurt içinde ve yurt dışında genel, katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu, kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, toplu konut, otel, motel, okul, banka, hastane, iş merkezi, plaza, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...