07 / 05 / 2024

Talya Otel kapatıldımı

Talya Otel kapatıldımı

"Kent merkezine turist gelmiyor" eleştirileri yapıldı. Oteller ve tatil köylerinde 'herşey dâhil sistemi' uygulandığı için turist kent merkezine gelmiyor. Bundan dolayı da ben sürekli olarak kent merkezi otellerini savunmuşumdur.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Pera GYO'nun hacizleri kaldırıldı ve icra dosyası kapatıldı!

Pera GYO'nun Ardus lehine haciz konulan tüm taşınmazlar üzerinde bulunan hacizler 11 Şubat 2021 tarihinde kaldırıldı ve icra dosyası tamamen kapatıldı.

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Yüz binlerce kişinin yaşadığı sitelerde corona tedbiri: Ortak alanlar kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. yönetiminde yer alan ve yüz binlerce kişinin yaşamını sürdürdüğü 53 sitede corona virüs salgınına karşı ortak kullanım alanları kapatıldı...

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

Kuruçeşme Polis Merkezi kirayı ödeyemedi, karakol kapatıldı!

İzmit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kuruçeşme Polis Merkezi, kirası yüksek olduğu için yeni bir yer bulunana kadar kapatıldı.

Akiş GYO Kiralama Departmanı kapatıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kiralama Departmanı kapatıldı. Bu kapsamda Kiralama Direktörü Hakan Biçen'in görevden ayrıldı.

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Talya Otel kapatıldımı Haberi

Talya Otel kapatıldımı

 "Kent merkezine turist gelmiyor" eleştirileri yapıldı. 

Oteller ve tatil köylerinde 'herşey dâhil sistemi' uygulandığı için turist kent merkezine gelmiyor. Kent merkezine gelen turistler ise rehberlerin yönlendirmesi ile belli yerlere götürülüyordu. 

Kent merkezinde esnafın yüzünü daha çok kent otellerine gelen turistler güldürüyor. 

Bundan dolayı da ben sürekli olarak kent merkezi otellerini savunmuşumdur. 

Eğer imar hakkını almışsa, ruhsat sorunu yoksa ve zamanında da yapılmışsa, bu otellere sahip çıkılması taraftarıyım. 

Antalya'nın ilk 4 yıldızlı oteli Talya Otel'de, imar plan yapma yetkisi Ankara'da bakanlıktayken, otele 7 kat müsaade verilmiş ve bu şekilde de yıllar önce yapılmıştı. 

Planlama yetkileri yerel yönetimlere geçtikten sonra, yeniden bir düzenleme yapıldı ve Talya Otel'in bulunduğu parsele 5 kat sınırlaması getirilmişti. 

Otel yetkilileri de oteli yıkıp yeniden 7 kat yapmak istediklerinde karşılarına 5 kat sınırlaması çıktı...