17 / 05 / 2024

Tam Dış Ticaret ve İnşaat adres

Tam Dış Ticaret ve İnşaat adres

Tam Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi, Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Şişli, Hüsrev Gerede Caddesi, Aziziye Apartmanı'nda kuruldu.

Tam Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulritha Dashti, Davut Ahmad, Hasso Issa tarafından kuruldu.

Tam Capital Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Capital Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Abed Alhaleem A.Dababseh tarafından kuruldu.

Taj Sarıa İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj Sarıa İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Youmna Alshleh ve Tamım Khatib ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tam Yapım İnşaat Madencilik Tarım ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yapım İnşaat Madencilik Tarım ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Kazım Mutlu, Ali Tagtaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Tam Yapı İnşaat Madencilik Tarım ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yapı İnşaat Madencilik Tarım ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Kazım Mutlu, Ali Tagtaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

Neslitours Turizm Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neslitours Turizm Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Kılınç tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Tam İş Sokak'ta kuruldu.

Tam Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi, Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Şişli, Hüsrev Gerede Caddesi, Aziziye Apartmanı'nda kuruldu.

Goldenway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldenway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Martı Turizm Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kazançı tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Cengiz Bozan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Mecidiyeköy, Fulya'da kuruldu

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak'ta kuruldu

Tam Dış Ticaret ve İnşaat adres Haberi

Tam Dış Ticaret ve İnşaat adres

Tam Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi, Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. 


Tam Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. DIŞ TİCARET Şirket her türlü mal  ve mamulun Gümrük Ve Ticaret Bakanlığının izin verdiği ölçüde, yurtdışı ithalatını ve ihracatını yapar, yurtiçinde pazarlar, gerekirse getirdiği ürünleri kiralar. Bunun için Distribütörler ve bayilikler verir. Yurt dışında mümesillikler açar. Yurt dışı firmaların distribütörlüğünü ve temsilciliklerini alır.   İNŞAAT- MİMARLIK-MÜHENDİSLİK :  Gerek Yurtiçinde gerekse yurtdışında her türlü mimarlık işlerini yapmak,  mimarlığın ve inşaat işlerinin  gerektirdiği her türlü teknikleri uygulamak ,proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi...