14 / 05 / 2024

Tamer Demirci

Tamer Demirci

Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Demirci, Nihat Balaban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Çekmeköy, Kirazlıdere Mahallesi'nde kuruldu.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için bugün son gün!

Manisa Demirci TOKİ başvuruları için bugün son gün. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru işlemleri Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman bitiyor?

Manisa Demirci TOKİ Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman bitiyor?

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru!

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Manisa Demirci'de fiyatlar 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede 75,10 ve 106,20 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor. İşte Manisa Demirci TOKİ başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları!

TOKİ Manisa Demirci daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Başvuruları devam eden projede yüzde 20 peşinatta 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

Toplamda 171 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Manisa Demirci'de başvurular 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. Peki Manisa Demirci TOKİ başvuru ücreti ne kadar?

Demirci Meydan projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halil Memiş: Demirci Meydan projesi engellenmek isteniyor!

Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Manisa Demirci Evleri fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Projede yüzde 15 peşinatta, kalan kısım için 216 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuruları ne zaman 2015?

Tamer Özyurt: Türkiye şantiye görüntüsüne kavuşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt "Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak" dedi.

TOKİ Manisa Demirci başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Manisa Demirci TOKİ Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. Peki TOKİ Manisa Demirci başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Manisa Demirci başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Manisa Demirci başvuruları için bugün son gün. Daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul ediliyor.

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire!

Manisa Demirci TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 75 bin 754 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul edilen projede 171 adet konut satışa çıkarılıyor.

Tamer Demirci Haberi

Tamer Demirci

Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Demirci, Nihat Balaban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Concept Teknik İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöte ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenle-meleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...