09 / 05 / 2024

Tamer Özyurt seçim degerlendirmesi

Tamer Özyurt seçim degerlendirmesi

Yerel seçimlerin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendiren Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Faizler yeniden düşüşe geçer, ertelenen talep alıma dönüşür. Bu durum gayrimenkul sektörünü büyütür" dedi...

Tamer Özyurt: İstanbul'un geleceği için birlik olmalıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "İstanbul’un geleceği için birlik olmalıyız" dedi...

Seçim sonuçları gayrimenkul satışlarını yükseltti!

Gayrimenkul satışlarının Eylül'den bu yana faiz ile dolardaki yükseliş ve seçim öncesi piyasalara hâkim olan belirsizlik nedeniyle yüzde 20,1 oranında gerileme göstermesinin ardından, sandıktan çıkan sonuçla yükseliş eğilimi göstermeye başladı.

Murat Uzun seçim sonrası sektördeki gelişmeleri değerlendirdi!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Seçim sonrası faiz düşüşleri devam edecek!

AK Parti'nin tek başına iktidarı, piyasaların ardından kredilerde ilk etkisini gösterdi. AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara taşıyan seçim sonuçlarının ardından siyasi belirsizliğin sona ermesi, ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ilk meyvesin

Hulusi Belgü seçim sonuçlarını değerlendirdi!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, seçim sonuçlarını değerlendirdi. "Siyasi ve ekonomik reformların genişletilerek devam ettirilmesini arzu ediyor, seçimlerin ülkemize huzur getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

Seçim sonuçları gayrimenkul sektörüne olumlu yansıyacak!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve gayrimenkul sektörüne yansımalarını değerlendirdi. Ayyıldız, sonuçların sektöre olumlu yansıyacağını söyledi.

Seçim sonuçları siyasi belirsizliği büyük ölçüde azalttı!

Moody's'in Başkan Yardımcısı ve Kıdemli Türkiye Analisti Banerji: "Seçim sonuçları siyasi belirsizliği büyük ölçüde azalttı. Siyasi ortam, politikaların uygulanması için daha uygun hale geldi" dedi.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, seçim sonucunun gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 oranına artırabileceğini söyledi.

Emlak sektöründe seçim sonrası istikrar sağlanır!

Türkiye'de son 13 yılda sağlanan güven ortamıyla yılda 1 milyon aşkın konutun satıldığı emlak sektörü, seçim sonrası beklenen siyasi istikrarla dünyanın dört bir yanından yatırımcıları ağırlamaya hazırlanıyor.

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri seçim sonucunu değerlendirdi!

1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarının çıkmasıyla gözler, sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. İzmir'de inşaat sektörünün temsilcileri, seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına değerlendirdi..

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

Seçim bitti, gözler mega projelerde!

1 Kasım seçimini geride bıraktık... Şimdi gözler İstanbul için verilen sözlerde... Tek başına iktidara gelen AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan megakent için çok önemli projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor

Seçim sonuçları en çok emlak hisselerine yaradı!

1 Kasım seçim sonuçları Borsa İstanbul'da en çok kamu ve emlak hisselerine yaradı. Doğan ve Koza Grubu'ndaki kayıp da dikkat çekti.

Tamer Özyurt seçim degerlendirmesi Haberi

Tamer Özyurt seçim degerlendirmesi

Yerel seçimlerin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendiren Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Faizler yeniden düşüşe geçer, ertelenen talep alıma dönüşür. Bu durum gayrimenkul sektörünü büyütür" dedi. 2014 yerel seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Seçim sonuçları siyasal istikrarın kalıcı olduğunu gösterdi" dedi. İstikrarın devamlılığının ekonomiye anında yansıyacağını belirten Tamer Özyurt, "İlk etki faizlerde görülecektir. Kısa ve orta vadede faizler düşüşe geçecektir. Faizlerin düşmesiyle birlikte piyasada ertelenen gayrimenkul talebi alıma dönüşür. Bu durum da emlak sektöründe yeniden bir hareketlenme ve büyüme başlar" diye konuştu.



Hürses...