06 / 05 / 2024

tamirci inşaat tesisat ve elektirk servis hizmetleri sanayi ve ticaret limited şirketi

tamirci inşaat tesisat ve elektirk servis hizmetleri sanayi ve ticaret limited şirketi

Ayşe Tolga-Marsel Eskinazi çifti, beş yıllık evliliklerini bir boşanma protokolü imzalayarak noktaladı. Marsel Eskinazi boşandığı eşi Ayşe Tolga'ya aylık 3 bin 500 TL kira yardımı yapacak...

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altemak Su Teknolojileri İnşaat Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bektaş Yiğit ve  Berkay Kaan Bilge tarafından kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

Atatürk Havalimanı'nda yapılan sahra hastanesi inşaatında son durum!

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'nin, kaba inşaatı bitmek üzere. Hastanenin çevre düzenlenmesinin ve havalandırma tesisatının yapılmaya başlandığı görüntülendi...

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ginpar İnşaat Tesisat Turizm Kozmetik Nalburiye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'e yapıldı. 

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Poyraz İnşaat konkordato istedi!

33 yıldır inşaat ve tesisat alanında faaliyet gösteren Poyraz İnşaat Tesisat Klima Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konkordato istedi.

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Baca Sistemleri İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Özel, Zafer Koçhan ve Bayram Ergün ortaklığında kuruldu. 

Eşa Yapı İnşaat Tesisat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşa Yapı İnşaat Tesisat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Yamam Alkhateeb ve Esam Alkhartıb ortaklığında kuruldu. 

Gürsel Baran'dan inşaat sektöründe yerli malı kullanalım çağrısı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, inşaat sektörüne seslenerek özellikle tesisat inşaat malzemesi olarak yerli ürünleri tercih etmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinci Mekanik İnşaat Tesisat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Ekinci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

tamirci inşaat tesisat ve elektirk servis hizmetleri sanayi ve ticaret limited şirketi Haberi

tamirci inşaat tesisat ve elektirk servis hizmetleri sanayi ve ticaret limited şirketi


Ayşe Tolga-Marsel Eskinazi çifti, beş yıllık evliliklerini bir boşanma protokolü imzalayarak noktaladı. İşte protokolde yer alan maddeler.


- Marsel Eskinazi, 6 ay süreyle boşandığı eşine aylık 3 bin 500 liradan toplam 21 bin lira kira yardımında bulunacak. Ödenecek tutar 21 bin lira olacak ve ödeme 6 ayın sonunda kesilecek.


- Ayşe Tolga, birlikte yaşadıkları evden ayrılacak.


- Eskinazi, kiralanacak evin eşyaları için maddi yardımda bulunacak.


- 3.5 yaşındaki kızlarının velayeti annede kalacak.


- Babası, kızı için her ay 3 bin lira iştirak nafakası ödeyecek, özel sağlık sigortası, bakıcı maaşı gibi giderlerini karşılayacak.


- Eskinazi, çocuğunu istediği zaman görecek.


- İki taraf da özel hayatla ilgili açıklama yapmayacak.


- Taraflar nafaka ve tazminat talebinde bulunmayacak.


Hürriyet...