20 / 05 / 2024

Tan Aydın

Tan Aydın

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi, Ahmet Akdoğan, Tan Aydın tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Temmuz'da Ümraniye, Yukarı Dudullu, Vuslat Sokak'ta kuruldu.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Aydın emlak sektöründe büyük tedirginlik!

Efeler’deki inşaat projeleriyle tanınan oldukça ünlü olan müteahhit B.D. iddialara göre 80 milyon liraya varan parayla kayıplara karıştı. Bu olay Aydın emlak sektöründe tedirginlik yarattı.

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.

Aydın Emka Emlak'tan komisyon almama uygulaması!

Aydın Efeler’de Emka Emlak sahibi Emrah Kavruk, yaklaşık bir buçuk sene önce başlattığı şehit aileleri, birinci derece yakınları, gazi aileleri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlardan ev kiralama ve satın alma komisyonu almama uygulamasını, kendisine vatandaşlık görevi olarak gördüğünü söyledi.

Aydın akıllı köy projesi için 88 dönümlük arazi kiralandı!

Çiftçiyi internetle tanıştıran girişimci Tülin Akın şimdi de Aydın'ın Koçarlı ilçesinde akıllı köy kuruyor. 250 haneli Kasaplar köyü, 20 milyonluk yatırımla tekno-tarımda pilot uygulama olacak.

Aydın Turizm Master Planı tanıtıldı!

Eko turizm olarak bilinen doğa turizminin geliştirilmesi amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan Aydın İli Tabiat Turizm Master Planı düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Yüceler Aydın'da 5 yıldızlı otel yapacak!

Aydınlıların akaryakıt, inşaat ve otel sektöründe yakından tanıdığı Yüceler, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyüyor. Aydın Merkezde 17 yıllık Opet bayisi olan firma, bu yıl Aydın'a beş yıldızlı bir otel daha kazandırmayı planlıyor.

Aydın Tales Matematik Müzesi açıldı!

Aydın Başak Koleji tarafından Türkiye’nin ilk Matematik Müzesi olan ’Tales Matematik Müzesi’ görkemli bir törenle açıldı. 7’den 70’e her yaştan ziyaretçinin büyük keyif aldığı müze, ziyaretçilerine matematiğe dokunma imkanı sunuyor.

ÖİB, Aydın Nazilli'de 56 bin TL'ye dükkan sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Nazilli ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan zemin kat dükkanının özelleştirilmesi ihalesine Gülenden Çakmak'tan 56 bin TL teklif geldi.

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

Barış Aydın: Ankara sağlık turizmi ile markalaşabilir!

ASİAD Başkanı Barış Aydın:Aydın: “Etkin bir tanıtımla sağlanacak markalaşma Ankara’yı merak uyandıran bir yer haline getirecek, turizmin yanı sıra paydaş sektörleri de canlandıracak, sanayi ve ticaret faaliyetlerini artıracak”

Tan Aydın Haberi

Tan Aydın

JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi, Ahmet Akdoğan, Tan Aydın tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


JPRO Bina Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Bina ve her türlü inşaat projesinde elektrik, elektronik, mekanik, inşaat taahhüt işleri yapmak, elektrik, elektronik, mekanik, inşaat işlerini projelendirmek, otomasyon sistemlerini kurmak bu projeler ile ilgili kısmi ya da tamamına danışmanlık hizmeti vermek, uygulama sonrası bu sistemler ile ilgili servis bakım hizmeti vermek.  2-Şahıslar ile her türlü özel ve tüzel statülü holding, şirket, tesis, banka, finans kurumu, alışveriş ve iş merkezleri, turistik tesisleri, site, tatil köyü, hastane, eğitim ve öğrenim kurumları, depo, sağlık tesisleri, enerji santralleri, rafineleri, baraj, kara deniz ulaşım ve nakil vasıtaları, hava meydanları, limanlar, toplu konut alanlar, metro, gar, ve...