29 / 04 / 2024

TANAP eleman mı yetiştirecek

TANAP eleman mı yetiştirecek

Azerbaycan'daki Şah deniz sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı' nda istihdam edilecek argon kaynakçılarının yetiştirilmesi için Bayburt'ta kurs açılacak.

İş arayanlar artık aramayın! 18-55 yaş arası olanların DSİ'de işi hazır: Başvurmak için son şans!

Güvenlik görevlisi elemanı, mühendis elemanı, destek ve büro personel alımına ilişkin detaylar açıklandı. İşte ayrıntılar... Haberimizde...

Türkiye Petrolleri eleman alıyor! TPAO 93 işçi alımı yapacak! İşte Türkiye Petrolleri işçi alımına dair detaylar!

Türkiye Petrolleri eleman alımında bulunacağını duyurdu. TPAO 93 kişiyi istihdam edecek. İşte TPAO alımına dair detaylar!

ÖSYM'nin KPSS sınavı şartı olmadan eleman alımı yapılacak! Halkbank eleman alım ilanı ve başvuu şartları açıklandı

Yılın ilk çeyreğinde 2 milyar lira kâr açıklayan Halkbank, ÖSYM'nin yaptığı KPSS şartı aranmaksızın eleman alımı yapacağını açıkladı. Halkbank alacağı personelleri nasıl işe alacağını ayrıntılarını duyurdu. Başvuru tarihleri ve başvuru için gereken bilgiler açıklandı. İşte detaylar..

TANAP planlanandan önce bitirilecek!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, dünyada mega projelerin yüzde 80’inin geç tamamlandığını belirtti. Düzyol “Ancak bizde hem maliyet düşüyor hem de zamanından önce bitecek" dedi.

TANAP'a Asya Altyapı Yatırım Bankası'ndan 600 milyon dolar kredi!

Asya Altyapı Yatırım Bankası Yönetim Kurulunca, TANAP yapımında Azerbaycan'ın Güney Gaz Koridoru AŞ şirketi tarafından kullanılacak 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

TANAP'ta inşaat hızlandı!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projenin yatırım bedelinin 11,7 milyar dolardan 8,5 milyar dolara düşürüldüğünü belirterek, Kasım sonu itibarıyla yüzde 55'inin tamamlanarak planlanan takvimin önünde ilerlediğini belirtti.

Türk Akımı, TANAP'a rakip değil!

TANAP Genel Müdürü Düzyol, Rus gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Türk Akımı'nın TANAP için kısa vadede rekabet yaratmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Tanap projesi çalışmaları sürüyor!

Azerbaycan’dan Avrupa’ya doğalgaz taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projede her şeyin olması gerektiği gibi devam ettiğini belirterek, “Proje gerekililiğiyle paralel ilerliyoruz

TANAP için dış finansman müzakeresi yürütülüyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Başkanı Rövnak Abdullayev, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için uzun vadeli ve ucuz dış finansman sağlamak için müzakere yürüttüklerini söyledi.

TANAP ve TAP hatlarının yapımı başarıyla sürüyor!

1. Avrasya Enerji Konferansı başladı. Konferansın açılış toplantısında konuşan Azerbaycan Enerji Bakan Yardımcısı Natig Abbasov, Güney Kafkas Boru Hattı, TANAP ve TAP hatlarının yapımının başarıyla sürdüğünü ifade etti.

TANAP çalışmalarında tarım için verimli topraklar saklanıyor!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, proje esnasında kazılan yerlerdeki tarım için verimli toprakları sakladıklarını söyledi..

Saltuk Düzyol: TANAP'ta en büyük pay Türk müteahhitlerin!

TANAP Genel Müdürü Düzyol "TANAP en çok Türk müteahhitlere yaradı. Şu ana kadar imzalanan 4,5 milyar dolarlık anlaşmalara bakıldığında, TANAP'ta aslan payını yüzde 80 iş hacmiyle Türk müteahhitlerinin aldığını görebilirsiniz" dedi.

TANAP Haziran 2018'de tamamlanacak!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TANAP'ın Türkiye'nin imza attığı mega projelerden biri olduğunu belirterek, "Projeyi 2018 Haziran ayından daha erken devreye almak için bütün imkanları zorlayacağız." dedi.

TANAP eleman mı yetiştirecek Haberi

TANAP eleman mı yetiştirecek

Azerbaycan'daki Şahdeniz sahasından çıkarılacak doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nda (TANAP) istihdam edilecek argon kaynakçıları, Bayburt'ta açılacak kursta yetiştirilecek.


Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İbrahim Yumak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TANAP'ın, Azerbaycan doğalgazının Avrupa'ya taşınacağı boru hattının kurulması projesi olduğunu belirterek, bu boru hattının Türkiye'yi boydan boya geçeceğini söyledi.


TANAP projesindeki en önemli meslek gruplarından birinin argon kaynakçıları olacağını dile getiren Yumak, "TANAP projesinde istihdam edilmek üzere Bayburt TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Milli Eğitim Bakanlığı ve İşkur iş birliğiyle Bayburt'ta kurs açılacak. Kursa tabi tutacağımız 300 kişiye, özellikle teknik yeterlilik kazanmaları amacıyla argon kaynakçılığı eğitimi vereceğiz. 4 ay sürecek eğitime katılacak kursiyerler, cep harçlığı da alacak. Eğitimin ardından ilk bir ay içinde, bu...