21 / 05 / 2024

TANAP için eleman aranıyor

TANAP için eleman aranıyor

Azerbaycan doğal gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınacağı TANAP projesi kapsamında, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesine kurulan mobilizasyon kampında, yaklaşık bin 500 kişi istihdam edilecek.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

3. havalimanı için 500 kamyon ve kamyoncu aranıyor!

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanı için 500 kamyon ve kamyoncu arandığını söyledi. Özdemir, Türkiye’nin en büyük problemlerinden birinin ara eleman olduğunu aktardı.

TANAP için 400 milyon dolarlık kredi anlaşması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Dünya Bankası'nın TANAP için BOTAŞ'a açtığı 400 milyon dolarlık kredinin anlaşmasını imzaladı.

Dünya Bankasından Azerbaycan'a Tanap için kredi!

Dünya Bankası ile Azerbaycan hükümeti arasında TANAP'ın finanse edilmesi için 30 yıl vadeli 400 milyon dolarlık kredi anlaşması imzalandı.

TANAP için dış finansman müzakeresi yürütülüyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) Başkanı Rövnak Abdullayev, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için uzun vadeli ve ucuz dış finansman sağlamak için müzakere yürüttüklerini söyledi.

TANAP'ın inşaat ihalesini SapuraKencana kazandı!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) Çanakkale Boğazı deniz geçişinin mühendislik, satın alma ve inşaat işlerini gerçekleştirmek için açılan ihaleyi Malezyalı SapuraKencana kazandı.

TANAP'ın inşaatında son durum ne?

SOCAR Sermayeler Departmanı Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın inşaatının sürdüğünü kaydetti. Aliyev, ""Bin 166 kilometrelik boru inşa edildi, 929 kilometrelik boru inşaat alanlarına getirildi. 535 kilometrelik kaynak işleri tamamlandı." dedi.

TANAP'ın finansmanı için Azerbaycan ile görüşmeler başladı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Trans-Anadolu doğalgaz boru hattı projesi (TANAP) için finansman sağlamak üzere Azerbaycan ve Türkiye ile görüşmelere başladı.

TANAP çalışmalarında tarım için verimli topraklar saklanıyor!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, proje esnasında kazılan yerlerdeki tarım için verimli toprakları sakladıklarını söyledi..

Avrupa Yatırım Bankası’ndan TANAP’a finansman desteği!

Avrupa Yatırım Bankası (AYB) Başkan Yardımcısı Pim Van Ballekom, TANAP için 1 milyar Euro’luk finansman desteği istendiğini ve bunu aşama aşama sağlayacaklarını söyledi.

TANAP projesinin inşaatı hızla ilerliyor!

Azerbaycan doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) projesinde inşaat işlerinin hızla ilerlediği bildirildi.

TANAP projesinin inşaat çalışmaları hızlandı!

Azerbaycan doğalgazını Gürcistan ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaştıracak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı(TANAP) projesinde inşaat işlerinin hızla ilerlediği bildirildi.

TANAP Projesi'ne ortaklık için başvuran firmalar değerlendirilecek!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Azeri gazını dünyaya taşıyacak olan TANAP Projesi'ne ortaklık için başvuran firmalarla görüşeceklerini söyledi.

TANAP için eleman aranıyor Haberi

TANAP için eleman aranıyor

Azerbaycan doğalgazını  Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesine kurulacak mobilizasyon kampında yaklaşık bin 500 kişiye iş imkanı sağlanacak.


Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TANAP'ın, Türkiye genelinde 10 yerde kurulacak mobilizasyon kampından birinin de beldelerinde olacağını söyledi.


Mobilizasyon kampının 300 dönümlük alana kurulacağını dile getiren Sungur, kamp inşaatında şu an 300 kişinin çalıştığını çalıştığını kaydetti.


Sungur, proje kapsamındaki işler sayesinde belediyeye 400 bin lira katkı sağlandığını ifade ederek, "İnşaat çalışmaları şubat ayı sonunda tamamlanacak. İnşaat aşaması olmasına rağmen şu an itibarıyla 300 kişi çalışıyor ve bunların yüzde 90’ı Sorgun, Saraykent ve Doğankentli. Bu rakam inşaatın tamamlanması sonrasında bin kişiye ulaşacak. Bir yıl içinde de burada bin 500...