18 / 05 / 2024

tanap maliyet bedeli

tanap maliyet bedeli

İstanbul’daki Hazar Forumu’na TANAP, Marmaray ve Bakü-Tiflis-Kars demiryolu projeleri damgasını vurdu. Zirvede konuşan SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, TANAP’ın başta 7-8 milyar dolar hesaplanan maliyetinin 10 milyar doları bulacağını söyledi.

Şehir hastaneleri için 752.7 milyon TL kira ve hizmet bedeli ödenecek!

CHP Milletvekili Fikret Şahin’in yaptığı hesaba göre, kamu özel işbirliği modelli şehir hastanelerinde yatak başı maliyet 24 milyon TL'ye ulaşacak. Hastaneler için 25 yıl boyunca kira ve hizmet bedeli adı altında yapılacak ödeme tutarı 752 milyar 794 milyon TL olacak. 

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Karasaç tarafından kuruldu.

Apartman inşaatı maliyeti 2020!

2020 yılı için uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri dün itibariyle belli oldu. Peki, apartman inşaat maliyet bedeli 2020'de ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti 2020...

Tanap Metal Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tanap Metal Mimarlık İzolasyon Aksesuan Teks. Gıda Elek. Pey. Kağıtç. Matb. ve Oto Yed. Par. San. Tic. Ltd. Şti. Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Turan tarafından kuruldu. 

Apartman inşaatı maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri de geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki, apartman inşaat maliyet bedeli 2019'da ne kadar oldu?

Antalya Kepez kentsel dönüşüm ihalesi 16 Ağustos'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Antalya İli Kepez İlçesi'nde kentsel dönüşüm alanı olan arsa üzerinde kat karşılığı yapım işini ihale ediyor. İşin maliyet bedeli 115 milyon 908 bin TL olarak belirlendi.

Tek-Art İnşaat Sefaköy projesi 150 milyona mal olacak!

Tek-Art İnşaat'ın Sefaköy Halkalı Caddesi'nde hayata geçireği projesinin yaklaşık maliyet bedeli 150 milyon TL olacak...

Arsa üzerine ev yapma maliyeti 2018!

Bir evin inşaat maliyet bedeli, binanın dıştan dışa yüz ölçümü ile metrekare normal inşaat maliyet bedelinin çarpılması halinde bulunuyor. Peki, arsa üzerine ev yapma maliyeti 2018 ne kadar?

TANAP planlanandan önce bitirilecek!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, dünyada mega projelerin yüzde 80’inin geç tamamlandığını belirtti. Düzyol “Ancak bizde hem maliyet düşüyor hem de zamanından önce bitecek" dedi.

Samsun İlkadım Belediyesi 11.3 milyon TL'ye inşaat yaptıracak!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun Saitbey Mahallesi Unkapanı Caddesi'nde bulunan arsada ticaret+konut inşaatı yaptıracak.Tahmini inşaat maliyet bedeli 11 milyon 308 bin TL olarak belirlendi.

Ev inşaat maliyeti hesaplama 2017!

Ev inşaat maliyeti hesaplamalarında kullanılan metrekare maliyet bedeli her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. İşte ev inşaat maliyeti hesaplama 2017 örneği..

Niğde Üniversitesi'ne öğrenci yurdu yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Fertek Köyü, Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi'nde kat karşılığı öğrenci yurdu inşaatı yaptıracak. İşin tahmin edilen inşaat maliyet bedeli 33 milyon 224 bin 141 TL.

Niğde Üniversitesi'nde yurt ve sosyal tesis yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Fertek Köyü-Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi'nde kat karşılığı öğrenci yurtları ve sosyal tesis yaptıracak. İnşaat maliyet bedeli 49 milyon 166 bin 851 TL olarak belirlendi.

tanap maliyet bedeli Haberi

tanap maliyet bedeli

İstanbul merkezli bir düşünce kuruluşu olan Hazar Strateji Enstitüsü (HASEN) tarafından gerçekleştirilen Hazar Forumu dün İstanbul’da yapıldı. Bölge ülkelerinden bakanların yanı sıra Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR’ın Başkanı Rövnag Abdullayev’in de katıldığı zirveye TANAP, Marmaray ve Bakü-Tiflis-Kars demiryolu projeleri damgasını vurdu. SOCAR’ın Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP’ın potansiyenin genişleme imkanı bulunduğunu belirtirken SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz da “TANAP’ta daha önce 7-8 milyar dolar olan maliyeti şu anda 8-10 milyar dolar olarak öngörüyoruz” dedi. Kenan Yavuz Türkiye-Azerbaycan stratejik ortaklığının özellikle İpek Yolu’nun hayata geçmesinde son derece önemli fonksiyonlar icra ettiğini belirtti.


ABD’den rafineriye dev kredi


Yavuz, Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’ndan sonra yakında hizmete girecek Bakü-Kars demiryolu ve Marmaray’ın, Hazar bölgesinin Türkiye üzerinden Avrupa’ya bağlanması ve İpek Yolu’nun hayata geçmesinde önemli köşe taşlarını oluşturduğunu...