09 / 05 / 2024

TANAP nereden başlayacak

TANAP nereden başlayacak

1,5 milyar dolar değerinde 1,3 milyon ton çelik boru kullanılacak TANAP Projesi 'nin temeli 17 Mart 'ta Kars 'ta atılacak.

Kredi kartlarında sınırlama nereden başlayacak? İlk işaret geldi...  

Kredi kartı harcamalarındaki yükseliş devam ederken gözler ekonomi yönetiminden gelecek kararlara çevrildi. Peki kartlarda hangi düzenlemeler bekleniyor, ilk sınırlama nereden başlayacak?

2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Savunma Bakanlığı başvuruları nereden yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, 2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? MSB personel alımı şartları belli oldu mu?

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Tekfen İnşaat TANAP Projesi'nde boruları bağlayacak!

Azerbaycan'da 2015 Avrupa Oyunları'nın açılış törenin gerçekleştiği olimpiyat stadını en kısa zamanda inşa eden Tekfen inşaat şimdi de TANAP Projesi'nde boruları bağlamaya başlayacak.

Enerji Verimliliği Fuarı 14 Ocak'ta başlayacak!

Enerji Verimliliği Fuarı 14 Ocak'ta başlayacak. Expotim tarafından Enerji Verimliliği Haftası kapsamında düzenlenen "6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (EVF)" 14-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 5 Ocak'ta başlayacak!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 19 konut başvurusu 5 Ocak'ta başlayacak. Toplam 664 konutun yer aldığı projede kura çekilişi 16 Ocak 2015 tarihinde Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde geçekleşecek.

Kılıçoğlu Levent'te plaza projesine başlayacak!

Kılıçoğlu Group, Levent'te yeni bir plaza projesine başlayacak. 5 bin metrekarelik alanda yükselecek proje Nisan 2015'te start alacak..

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak!

Toplam 344 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak. Projede başvuru işlemleri 15 Ocak'a kadar devam edecek.

Çevre temizlik vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Vergi borcu bulunan mükelleflerin faizli borçlarını taksitle ödeyebilmeleri için Eylül 2014 tarihinde 6552 sayılı Torba Yasa yürürlüğe girdi. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Emlak vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Biriken emlak vergisi borç ve faizleri de dahil, bazı alacak ve vergi borçlarının yapılandırılması için Eylül 2014 tarihinde Torba Yasa çıktı. Peki, emlak vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuruları 26 Aralık'ta başlayacak!

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuruları 26 Aralık'ta başlayacak. Daire fiyatlarının 100 bin 263 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir Konutları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 919 ada 3 - 4 parselde yer alan 637 konut ve 6 dükkan ihalesi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek. Peki TOKİ Kayaşehir Konutları ne zaman başlayacak?

Çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

Emlak ve çevre temizlik vergileri için vergi affı başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak? İşte tebliğ esasları..

TANAP nereden başlayacak Haberi

TANAP nereden başlayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir aksaklık olmazsa 17 Mart'ta Kars'ta TANAP projesinin temelinin cumhurbaşkanları seviyesinde atılacağını ifade etti. Taner Yıldız, bakanlıktaki, Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) temsilcilerini kabulünde, sektörün problemlerine kayıtsız kalmayacaklarını ve her zaman üreticilerin yanında olacaklarını vurguladı.  


TANAP pojesinde 1,5 milyar dolar değerinde 1,3 milyon ton çelik boru kullanılacağını belirten Yıldız, şunları kaydetti: 


"Bunun yalnızca 200 bin tonu dışarıda, 1,1 milyon tonu da içeride imal edilecek. Bu önemli bir konu. Bununla alakalı problemlerin, anti-dampingle alakalı soruşturmaların TANAP'ın etkilenmeyeceği şekilde devamını hep beraber sağlamış olacağız. Çünkü bunu yapıyor olmamız halinde yeni geliştireceğimiz projelerin, İran'dan gelecek doğalgaz boru hattının, Basra'dan gelip Türkiye'den Ceyhan'a ulaşacak olan boru hattının, yine Türkmenistan'dan gelebilecek boru hatlarının, Doğu Akdeniz'le alakalı geliştirilebilecek boru hatlarının...