25 / 07 / 2024

Tanap projesi değerlendirmeleri

Tanap projesi değerlendirmeleri

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru Tanap projesi başvuruları inceleme safhası henüz bitmedi...

Emlak Konut GYO'nun 2022'de en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO imzasıyla geliştirilen projelerde 2022 yılında toplam 27 milyar 360 milyon 338 bin 304 TL değerinde satış yapıldı. Yılın şampiyon projesi de belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun en çok satış yapılan o projesi...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir İstanbul projesi değil Türkiye projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesinin yalnızca İstanbul değil bir Türkiye projesi olduğunu söyledi.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Koordinat Çayyolu projesi 29 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Allsancak projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Allsancak) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Koordinat Çayyolu projesi 33 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Tual Adalar projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Adalar projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Deniz GYO Tarabya projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi 440 Ada, 82-89-90 numaralı parsellerde geliştirilen gayrimenkul projesi değerleme raporu yayınlandı..

Tanap projesi değerlendirmeleri Haberi

Tanap projesi değerlendirmeleri

Özbal Çelik Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


20 Eylül 2013 tarihinde Şirketimizce Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanan TANAP ön yeterlilik başvurusunun 2013 Ekim ayı içinde sonuçlandırılacağı belirtilmişti. 

İşveren şirket önbaşvuruları inceleme safhasını henüz bitirmemiştir. Resmi  sonuçlar Şirketimize ulaşınca gerekli açıklama  Kamuyu Aydınlatma Platformunda yapılacaktır. 


Kamuoyuna...