17 / 05 / 2024

TANAP projesi iş ilanları

TANAP projesi iş ilanları

Azerbaycan doğal gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınacağı TANAP projesi kapsamında, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesine kurulan mobilizasyon kampında, yaklaşık bin 500 kişi istihdam edilecek.

TANAP Projesi Avrupa'daki dengeleri etkileyecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "TANAP Projesi karşılıklı güvenle hayata geçirildi. TANAP Projesi'nin 2018'den önce bitirilmesi için anlaştık. Gece gündüz çalışacağız. TANAP Projesi, Avrupa içi dengeleri de etkileyecektir." dedi.

Tekfen İnşaat TANAP Projesi'nde boruları bağlayacak!

Azerbaycan'da 2015 Avrupa Oyunları'nın açılış törenin gerçekleştiği olimpiyat stadını en kısa zamanda inşa eden Tekfen inşaat şimdi de TANAP Projesi'nde boruları bağlamaya başlayacak.

TANAP Projesi'ne ortaklık için başvuran firmalar değerlendirilecek!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Azeri gazını dünyaya taşıyacak olan TANAP Projesi'ne ortaklık için başvuran firmalarla görüşeceklerini söyledi.

Adana'da Astoria İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral projesi için 8 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Mimarlar Odası Dubai Port projesi için Vali'den cevap bekliyor!

Mimarlar Odası’nın kuruluşunun 60’ıncı yıldönümü kokteylinde konuşan MMO Şube Başkanı Arsal Arısal, Dubai Port projesi için Vali Güzeloğlu’ndan randevu istediklerini ancak hala cevap beklediklerini kaydetti.

Köy projesi için ağaç taşımada ilk etap tamam!

Zekeriyaköy'de eski füze üssü olarak kullanılan 467 bin metrekarelik alanda yapılacak olan konut projesi için başlatılan Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en büyük ağaç taşıma operasyonunun ilk etabı tamamlandı.

İzmir'de Kil Ocağı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş tarafından, İR:74042 Ruhsat Numaralı Kil Ocağı projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Kırklareli'de SEDKO Doğalgaz Boru Hattı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Kırklareligaz Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş tarafından, SEDKO Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali projesi için 25 Aralık 2014 günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Elit Yapı'nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı. Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent’i “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Viking Treni projesi için imzalar atıldı!

Yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda sektöre yönelik çok sayıda seminer ve sempozyom düzenlenirken önemli işbirliklerine de imza atıldı. Fuarda en önemli imzalardan biri de Viking Treni projesi için atıldı.

Yorum İnşaat Tarabya projesi için arsadaki evler boşaltıldı!

Tarabya'da Yorum İnşaat'ın projesi için bir bölümü 1. derece SİT alanı olan yaklaşık 5 bin metrekarelik yeşil alanın İBB’nin reddine rağmen Bakanlık tarafından imara açıldığı ortaya çıktı

Akdeniz Güvenlik İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı!

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İstanbul yeşil alan projesi için imzalar atıldı.

TANAP projesi iş ilanları Haberi

TANAP projesi iş ilanları

Azerbaycan doğalgazını  Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesine kurulacak mobilizasyon kampında yaklaşık bin 500 kişiye iş imkanı sağlanacak.


Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TANAP'ın, Türkiye genelinde 10 yerde kurulacak mobilizasyon kampından birinin de beldelerinde olacağını söyledi.


Mobilizasyon kampının 300 dönümlük alana kurulacağını dile getiren Sungur, kamp inşaatında şu an 300 kişinin çalıştığını çalıştığını kaydetti.


Sungur, proje kapsamındaki işler sayesinde belediyeye 400 bin lira katkı sağlandığını ifade ederek, "İnşaat çalışmaları şubat ayı sonunda tamamlanacak. İnşaat aşaması olmasına rağmen şu an itibarıyla 300 kişi çalışıyor ve bunların yüzde 90’ı Sorgun, Saraykent ve Doğankentli. Bu rakam inşaatın tamamlanması sonrasında bin kişiye ulaşacak. Bir yıl içinde de burada bin 500...