06 / 05 / 2024

tanapın temeli ne zaman atılıyor

tanapın temeli ne zaman atılıyor

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne (TANAP) başlangıç noktasını oluşturan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru'nun temeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılacağı törenle yarın atılacak...

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Zermeram'ın temeli bugün atılacak!

Konya'nın bugüne kadar yapılmış en büyük su temalı karma konut projesi olan Zermeram'ın temeli, bugün Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı ile atılıyor.

TANAP'ın inşaatında son durum ne?

SOCAR Sermayeler Departmanı Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın inşaatının sürdüğünü kaydetti. Aliyev, ""Bin 166 kilometrelik boru inşa edildi, 929 kilometrelik boru inşaat alanlarına getirildi. 535 kilometrelik kaynak işleri tamamlandı." dedi.

Bursa Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak olan ‘Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Soğanlı'da kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin, yalnızca ilçenin değil Bursa'nın kentsel dönüşümüne öncülük eden vizyon projelerinden biri olan 'Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atıldı.

İlk yeşil yerel yönetim binasının temeli Çanakkale'de atıldı!

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasının temeli atıldı. 10 bin metrekarelik alana yapılacak yeni binanın enerjisi güneş, rüzgar ve toprak gibi doğal kaynaklardan sağlanacak.

Çanakkale Yeşil yerel yönetim binasının temeli atıldı!

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi binasının temeli atıldı. 10 bin metrekarelik alana yapılacak yeni binanın enerjisi güneş, rüzgar ve toprak gibi doğal kaynaklardan sağlanacak.

Alanya-Yeniköy Barajı'ın temeli ne zaman atılacak?

Alanya-Yeniköy Barajı ve Alanya Alara çayı 1. kısım taşkın koruma işlerinin temeli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Onursal Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından atılacak.

TOKİ Alaca konutlarının temeli ne zaman atılacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çorum'un Alaca ilçesine yaptırılacak olan 220 yeni konutun temeli önümüzdeki günlerde temelinin atılması planlanıyor.

Manisa Selendi Köprüsü'nün temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprüsü olmadığı için traktörle geçtiği Selendi'ye bağlı Çampınar Mahallesi'ne verdiği sözü tutuyor. Çampınar ile Dere mahallelerini birbirine bağlayan köprünün temeli atıldı.

tanapın temeli ne zaman atılıyor Haberi

tanapın temeli ne zaman atılıyor

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'ne (TANAP) başlangıç noktasını oluşturan Güney Kafkaslar Gaz Koridoru'nun temeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılacağı törenle yarın Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de atılacak. Azeri gazını, Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşımayı amaçlayan TANAP'a bağlanacak Güney Kafkaslar Gaz Koridoru, Gürcistan üzerinden Türkiye'ye ulaşacak. İlk safhası 2018'de tamamlanması öngörülen projede, Türkiye yüzde 30 paya...