18 / 05 / 2024

TANAPta ilk boru takılıyor

TANAPta ilk boru takılıyor

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TürkAkım projesinde ilk hattın inşaatı tamamlandı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyledi.

TANAP 2018'in ilk yarısında faaliyete geçecek!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) 2018 ilk yarısında faaliyete geçiyor. TANAP'la birlikte Türkiye'ye ilk olarak 6 milyar metreküp ilave doğalgaz tedarik edebilecek.

Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas!

Türkiye ile İsrail arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı.

Gazprom, Türk Akımı projesinin inşası için ilk izni aldı!

Rus enerji şirketi Gazprom, Türk Akımı doğalgaz boru hattının inşası için diplomatik kanallar vasıtasıyla Türkiye'den ilk iznin alındığını bildirdi. Gazprom Üst Yöneticisi Aleksey Miller, projenin uygulama safhasına geçilebileceğini belirtti.

Pakistan ve Rusya boru hattı anlaşmasını imzaladı!

Rusya, doğalgaz boru hattı projesi çerçevesinde 2 milyar dolar yatırım yapacak.Boru hattının, Pakistan'ın güneyindeki Karaçi liman kentinden Lahor kentine uzanacağı belirtilen açıklamada, projenin ilk safhasının Aralık 2017'de tamamlanacağı kaydedildi.

Rusya doğalgaz boru hattı için ilk adımı attı!

Rus haber ajansı Sputnik'in haberine göre, Rusya, doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak boru hattı projesinin ilk ayağı için teklifini Ankara'ya sundu.

Rusya doğalgaz boru hattı için teklifini sundu!

Rus haber ajansı Sputnik'in haberine göre, boru hattı projesinin ilk ayağı için Rusya tarafından hazırlanan anlaşma metni Türkiye'ye gönderildi.

TANAP projesinde ilk boru ne zaman bağlanacak?

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TANAP'ta ilk boru Ağustos ayında bağlanıyor!

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.

TANAP'ta ilk boru toprağa indirildi!

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak 9.5 milyar dolarlık TANAP'ta ilk boru toprağa indirildi. Türkiye, Avrupa enerji güvenliğinde kilit ülke konumuna yükselecek

Türk akımı boru hattı projesi için havadan inceleme yapıldı!

Türkiye'nin doğalgaz ihtiyacını karşılamaya yönelik Türk Akımı boru hattı ilk etapta, Türkiye'nin tüketimine sunulacak 16 milyar metreküplük gazı taşıyacak..

Yeni doğalgaz boru hattından ilk sevkiyat 2016'da!

Gazprom CEO'su Alexei Miller, Rusya'nın yapacağı yeni hattan Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını söyledi...

Borusan'dan Teksas'a 150 milyon dolarlık boru fabrikası!

Borusan Mannesman, çelik merkezi ABD'nin Teksas eyaletine 150 milyon dolarlık yatırımla boru fabrikası kurdu. ABD'li Steel, Rus TMK ve Arjantinli Tenams gibi devlerle yarışacak olan şirket, ülkede ilk 5 üretici arasına girmeyi hedefliyor

TANAPta ilk boru takılıyor Haberi

TANAPta ilk boru takılıyor

TEKFEN İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.  Azerbaycan'da 2015 Avrupa Oyunları'nın muhteşem açılış törenin gerçekleştirildiği Olimpiyat Stadı'nı çok kısa zamanda inşa eden Tekfen İnşaat, şimdi de Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) borularını bağlamaya başlayacak.  Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.Bakü Olimpiyat Stadı'nın 24 ay gibi kısa bir süre içerisinde hizmete sunduklarını hatırlatan Levent Kafkaslı, ortaya çıkan eserle ilgili her anlamda gurur duyduklarını söyledi. Kafkaslı, Avrupa oyunları devam etmesine rağmen kendilerinin hemen sıradaki dev bir proje olan TANAP için yoğun mesaiye devam edeceklerini dile getirdi.Levent Kafkaslı, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Şah Deniz yataklarında...