04 / 05 / 2024

Taner Ankara lojistik sektörü

Taner Ankara lojistik sektörü

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi Türkiye'deki lojistik sektörü için gelmiş geçmiş en büyük değişimlerden birini yaşatacak. Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkam Taner Ankara; "3. köprü sektöre nefes aldıracak." dedi...

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Taner Taşpınar tarafından kuruldu.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi'nde yer alan deposunu Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Akıncı Üssü, lojistik üssü olsun!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara, darbe girişimine karşı en şanlı direnişi sergileyen kahraman bir il olmuştur” diye konuştu. Bezci, “Akıncı üssü lojistik üssü olsun” dedi.

Ankara Mamak'ta tapular sahiplerini buldu!

Ankara Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi İmar Tapu Dağıtım Töreni, Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ankara lojistik sektöründe de başkent olabilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Türkiye'de hızla gelişen lojistik sektöründe merkezi güç ve aktarma bölgesi olma yolunda hızla mesafe kaydeden Ankara'nın lojistik sektörünü mercek altına alıyor.

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Taner Mustafov Idaetov tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Taner Yıldız: Ankara doğalgazda yüzde 25 indirim istedi!

Putin'in Ankara ziyaretinde verdiği yüzde 6'lık doğalgaz indiriminin nihai karar olmadığı, Enerji Bakanlığı yetkililerinin görüşmeleri devam ettirdiği öğrenildi. Taner Yıldız: "Ankara doğalgazda yüzde 25 indirim istedi" dedi...

Taner Ankara: 3. Köprü 3 milyar dolarlık tasarruf sağlayacak!

Batu Lojistik Başkanı Taner Ankara, sektörün dur-kalk masraflarının yılda 3 milyar dolara ulaştığını belirterek, "Şu anda fazladan 3 milyar dolarlık mazot tüketimi var. 3. Köprü ve diğer projelerle sektör bu miktarı tasarruf edecek" dedi...

Taner Ankara: 3.Köprü ekonomiye 3 milyar dolarlık tasarruf sağlayacak!

Batu Lojistik Başkanı Taner Ankara, sektörün dur-kalk masraflarının yılda 3 milyar dolara ulaştığını belirterek, "Şu anda fazladan 3 milyar dolarlık mazot tüketimi var. 3. Köprü ve diğer projelerle sektör bu miktarı tasarruf edecek" dedi...

Taner Ankara lojistik sektörü Haberi

Taner Ankara lojistik sektörü

Çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanan 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesi Türkiye'deki lojistik sektörü için gelmiş geçmiş en büyük değişimlerden birini yaşatacak. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinin lojistik sektörüne etkisi üzerine açıklamalar yapan Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkam Taner Ankara, "Lojistik sektöründe temel olarak filonuzun genişliği ve bu araçların müsait oluşu iş hacminizi belirliyor. Eğer filonuzun önemli bir kısmı mecburi beklemeler yapıyor, teslimatlarını gerçekleştiremiyor ve yeni bir işe başlayamıyorsa zarar etmeye başlamışsınız demektir. 3. köprü bu durumu kökten değiştirebilir" dedi. 


Gözlem...