08 / 05 / 2024

Taner Çakırka

Taner Çakırka

5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Karakoç, Tamer Akkaya ve Taner Çakırka tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Ontan Grup'un yeni projeleri yolda!

Ontan Grup 2006 yılında, inşaat fakültesindeki arkadaşlıklarını profesyonel iş hayatına taşıyan genç girişimci mühendisler Onur Ökten ve Taner Akçınar tarafından kuruldu. 10 yıllık genç bir firma olmasına karşın firma, inşaatta dünyanın en büyük 250 sıralamasına göz dikti.

Taner Yıldız: Türk Akımı'nı geciktiren taraf olmayacağız!

Rus doğalgazını Avrupa’ya taşıyacak olan Türk Akımı projesinde top Rusya’nın sahasında duruyor. Yıldız “Türk Akımı’nın yapılabilmesi ile alakalı son derece makul düşünüyoruz. Türkiye olarak Türk Akımı’nı geciktiren taraf olmayacağız” dedi.

Türk Akımı koordinatları belirlendi!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Türk Akımı için gerekli coğrafi koordinatların geçtiğimiz hafta Gazprom tarafından Türkiye'ye verildiğini söyledi.

Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı inşaatı bu ay başlayacak!

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz'in altından geçerek Trakya'ya gidecek olan Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde Rusya'nın bu ay inşaata başlayabileceğini söyledi.

Taner Yıldız: Türk Akımı projesi daha da geliştirilecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, TANAP ortağı olunmasına rağmen "Türk Akımı Projesi"nin geliştirilecek bir proje olduğunu, bununla ilgili Gazprom'la görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Taner Yıldız'dan kayıp kaçak bedeli açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik parasını ödemeyenlerle alakalı, onların tahsiliyle alakalı kararlılığımız devam edecek çünkü ödeyenin de hakkını bu vesileyle korumamız lazım" dedi.

Türk Akımı projesinin muhtemel rotası Kıyıköy!

Taner Yıldız "Doğalgazda fiyat müzakereleri, Türk Akımıyla alakalı projelerin değerlendirilmesi, güzergah yapılandırılması ve Batı Hattı'nın tekrar yenilenmesi ile alakalı konuların hepsi bir pakettir. Bunu en seri şekilde yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Türk Akımı doğalgaz sevkiyatı 2016'da başlayacak!

Enerji Bakanı Taner Yıldız Türk Akımı üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını söyledi. Yıldız 'Türk Akımı' projesinin muhtemel rotası üzerinde 4 saatlik bir helikopter turu ile teknik incelemelerde bulundu

Taner Yıldız'dan kayıp kaçak açıklaması!

Taner Yıldız: "Kaçağın makul görülmediğini biliyorsunuz. 3 bölgeyi hariç tutarsak 18 bölgedeki kayıp kaçak oranları AB’nin de altındadır yüzde 9.4. Doğru bir yolda gidiyoruz. Bu düzenlemeyi ocak ayı içinde yapacağız" dedi

Elektrikte kayıp-kaçak bedelini vatandaş ödemeyecek!

Yargıtay'ın elektrik dağıtım şirketlerinin vatandaşlara gönderdiği faturada " kayıp-kaçak bedeli yansıtmasının " hukuka aykırı olduğu yönündeki karara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan destek geldi.

Taner Yıldız: Karaman'daki madende sular her 2 saatte 1 metre yükseliyor!

Enerji Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan akşam saatlerinde facianın olduğu bölgeye ulaştı. Bakan Yıldız yaptığı açıklamada, "İki saatte yaklaşık bir metrelik su yükselmesi var. Su yükselmesi devam ediyor" dedi

Taner Kavas'tan binalar için yalıtım malzemesi uyarıları!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tuğla ve Kiremit Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas, binalarda kullanılan yalıtım maddelerinin seçiminde dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Kaçak elektrik kullanımı arttı!

CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, ülkemizde yaşanan kaçak elektrik sorununu sunduğu soru önergesiyle Meclis gündemine taşıdı. Akar'ın önergesine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan cevap geldi.

Taner Çakırka Haberi

Taner Çakırka

5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Karakoç, Tamer Akkaya ve Taner Çakırka tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. 5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


5EM Turizm İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Esenkent Mahallesi, Süleyman Demirel Caddesi, Car Center...