10 / 05 / 2024

Tanfer Kemerli yerinde dönüşüm

Tanfer Kemerli yerinde dönüşüm

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, yönetime geldiklerinde kentsel dönüşüm projesini 'yerinde' gerçekleştireceklerini belirterek, böylelikle kimse komşusundan, mahallesinden olmayacak. Aksini söyleyenlere taviz vermeyin...

Dolar 4 lira birden yükselecek! Mert Başaran tarih ve saat verdi! Doları olanlar yerinde duramayacak!

Doların 4 lira birden yükseleceği tarih ve saati açıklayan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, yatırımcıları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Doları olanlar yerinde duramayacak!

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Dolar tam  10 gün sonra bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak

Amerika Merkez Bankası Fed dün piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Fed faizi 25 baz puan artırarak yüzde 5-5,25 aralığına yükseltti. Dolar güne dalgalı başlarken 10 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. ! Peş peşe açıklandı! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak

İslam Memiş açıkladı: Gümüş tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

'Yarısı Bizden' kampanyasında 200 bin konut yerinde dönüşecek! Başvuru 200 bini aşarsa kura çekilecek! 

Kentsel dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının ayrıntıları tek tek belli oldu. Kampanya ile öncelik yerinde dönüşümde olacak. Bu kapsamda 200 bin konutun yerinde dönüşmesi hedefleniyor. İşte merak edilenler... 

Freni patlayan altın için ezber bozan açıklama geldi! İlk kez açıklandı! Bu rakamları görenler yerinde duramayacak

Altın fiyatları rekordan rekora koşarken, dünyaca ünlü finans gruplarından ezber bozan açıklamalar geldi. Bu rakamları görenler yerinde duramayacak.

Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın

Dolarda yükselişlerin başlayacağını öngören ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanlara kritik uyarılarda bulundu. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın!

Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları yeni haftaya artışla başladı. Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak

Son günlerde dolardaki durağanlıktan sonra  yatırımcılar doların yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Uzman isim açıkladı. Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak...

İslam Memiş son kez vurgu yaptı! Buna yatırım yapan servetini katlayacak! Yatırımcılar yerinde duramayacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''buna yatırım yapan servetini katlayacak'' diyerek son kez vurgu yaptı. Yatırımcılar yerinde duramayacak...

Dolarda yeni rekor açıklandı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! 

Dolar kurunda hareketlilik haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar doların ne olacağını merak ederken yeni rekor açıklandı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

Gümüş tozu dumana katacak! O tarih belli oldu! Bu rakamı gören yerinde duramayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüş tozu dumana katacak! O tarih belli oldu! Bu rakamı gören yerinde duramayacak!

Gram altın tekrar gaza bastı! Yeni rekor göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Yer yerinden oynayacak

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta rekordan dönen gram altın tekrar gaza bastı! Yeni rekor göründü! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Yer yerinden oynayacak!

Tanfer Kemerli yerinde dönüşüm Haberi

Tanfer Kemerli yerinde dönüşüm

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Kemerli, vatandaşlara kentsel dönüşüm projesini anlattı.


AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, yönetime geldiklerinde kentsel dönüşüm projesini 'yerinde' gerçekleştireceklerini belirterek, "Böylelikle kimse komşusundan, mahallesinden olmayacak. Aksini söyleyip korku siyaseti yapanlara taviz vermeyin" dedi. 


Halkla buluştu 


Sabahın erken saatlerinde başladığı yoğun ilçe temaslarını gece geç saatlere kadar devam ettiren 34 yaşındaki genç başkan adayı Kemerli, önceki gün de Karşıyaka Nergiz, Alaybey ve Ömekköy mahallelerinde saha çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlarla buluşan Kemerli, bölgeye yönelik hedef ve projelerini anlattı. 


Kemerli, "Bizim dönüşüm anlayışımızda kimseyi komşusundan, mahallesinden ayırmak gibi bir düşüncemiz yok. Eğer kimsenin hakkım yemezseniz, vatandaşın rızasını alırsanız bu proje ile çok şey başarılabilir. Bunlar kentsel dönüşüm projesi ile insanları yelinden yurdundan edecekler demişler. Kentsel dönüşüm ile hem vatandaş...