27 / 04 / 2024

Tanfer Kemerli: Kentsel dönüşüm yerinde gerçekleşecek!

Tanfer Kemerli: Kentsel dönüşüm yerinde gerçekleşecek!

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, yönetime geldiklerinde kentsel dönüşüm projesini 'yerinde' gerçekleştireceklerini belirterek, böylelikle kimse komşusundan, mahallesinden olmayacak. Aksini söyleyenlere taviz vermeyin...



AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Kemerli, vatandaşlara kentsel dönüşüm projesini anlattı.


AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, yönetime geldiklerinde kentsel dönüşüm projesini 'yerinde' gerçekleştireceklerini belirterek, "Böylelikle kimse komşusundan, mahallesinden olmayacak. Aksini söyleyip korku siyaseti yapanlara taviz vermeyin" dedi. 


Halkla buluştu 


Sabahın erken saatlerinde başladığı yoğun ilçe temaslarını gece geç saatlere kadar devam ettiren 34 yaşındaki genç başkan adayı Kemerli, önceki gün de Karşıyaka Nergiz, Alaybey ve Ömekköy mahallelerinde saha çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlarla buluşan Kemerli, bölgeye yönelik hedef ve projelerini anlattı. 


Kemerli, "Bizim dönüşüm anlayışımızda kimseyi komşusundan, mahallesinden ayırmak gibi bir düşüncemiz yok. Eğer kimsenin hakkım yemezseniz, vatandaşın rızasını alırsanız bu proje ile çok şey başarılabilir. Bunlar kentsel dönüşüm projesi ile insanları yelinden yurdundan edecekler demişler. Kentsel dönüşüm ile hem vatandaş hem de kentimiz kazanacak" dedi. 


Yeni Asır Gazetesi 


Geri Dön