25 / 08 / 2024

Tanmıya Emlak iletişim

Tanmıya Emlak iletişim

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Erkan Yavuz imzasıyla kuruldu.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tanmıya Emlak iletişim Haberi

Tanmıya Emlak iletişim

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 milyon TL sermaye bedei ile Braık Saeed Samıkh tarafından kuruldu. 

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatını yapmak. EMLAKÇILIK Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Tanmıya Emlak Ve Mücevherat Yatırım Ticaret Limited Şirketi adres: Mahmutbey Mah.T.Ocağı Yolu Cd. Ağaoğlu My Office 212 No:3/101...