05 / 05 / 2024

Tanya Makorava

Tanya Makorava

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ev, dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyiyle 'ters' duruyor.

Antalya'daki ters ev görüntüsüyle dikkat çekiyor!

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ev, dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyiyle alışılmışın dışında "ters" duruyor. Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters ev", iç ve dış görüntüsüyle dikkati çekiyor.

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş kimdir? Ne zaman profesör oldu? Hangi projeleri yönetti?

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş nerelidir? Hangi üniversitede öğretim üyesi olarak çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Denge Holding’de ne iş yapıyor? İşte Mehmet Tanyaş ile ilgili merak edilen her şey...

Tanya Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanya Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 14 Ekim'de İstanbul İl'i, Beşiktaş, Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tanya İşeri ve Ayne Sahetdurdyyeva ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Küçükbakkalköy, Dudullu Cadesi'nde kuruldu.

Tanya Makorava Haberi

Tanya Makorava

Kundu Turizm Bölgesi'nde girişimciler Kaan Karahan, Görkem Cantürk ve Tanya Makorava tarafından projesi Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters ev", iç ve dış görüntüsüyle dikkati çekiyor. Giriş kapısının bile ters olduğu evde, perdeler, mutfak mobilyaları, tuvalet, yatak odası ve dolaplar ile oturma grupları, çamaşır makinesi gibi bütün eşyalar tavanda yer alıyor.



DÜNYADAKİ 13'ÜNCÜ TERS EV


Girişimcilerden Kaan Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada 12 ters ev bulunduğunu ve 13'üncüsünü Antalya'ya açtıklarını ifade etti. Karahan, "Ev yüzde 25'lik eğimle ters bir şekilde duruyor. Ziyaretçiler eve girince büyük şaşkınlık yaşıyor. Eve ilk defa girenler bir baş dönmesi yaşıyor. Tavandaki eşyalara tutunarak dengelerini sağlamaya çalışıyorlar. Evi bir yılda 100 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi.


"GÖSTERİLEN İLGİDEN ÇOK MEMNUNUZ"


Karahan, evin tavan kısmının yerde, yerde olması gereken bölümünün...