02 / 05 / 2024

Tanyeli evi 2017

Tanyeli evi 2017

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte ünlü oryantal Tanyeli'nin deniz manzaralı dairesi..

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamam!

Temeli 2017 Eylül ayında atılan, New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamamlandı. CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, Türk Evi’nin Engineering News Record (ENR) tarafından ödüle değer görüldüğünü anlattı.

İmar barışında evi dükkana çevirme!

Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. İmar barışında evi dükkana çevirme için bu belge veriliyor mu?

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Mardin'in 500 mahallesine taziye evi inşa edilecek!

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 ve 2018 yılları arasında bölgedeki 500 kırsal mahalleye taziye evi inşa edilecek.

2017 emlak vergisi ne kadar?

Evi, işyeri, arsa ve arazisi olanlar için vergi dönemi başladı. Peki, hangi mükellef ne kadar emlak vergisi ödeyecek? 2017 emlak vergisi ne kadar?

Bursa Hüdavendigar Bilgi Evi 2017’de hizmete giriyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan üçüncü Bilgi Evi olan Hüdavendigar Bilgi Evi açılış için gün sayıyor.

Niğde UNİKOP Enerji Evi Projesi başladı!

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde Üniversitesi UNİKOP Enerji Evi Projesi'nin başladığını söyledi. Bütçesinin 3 milyon 350 bin TL olan proje 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Lokum Evler'den evi al peşinatı 2017'de öde!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın hayata geçirdiği Lokum Evler projesinde satışlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25'lik peşinatı 2017 yılı Ocak ayına kadar ertelemek mümkün.

Zeugma'da Muzalar Evi kazı çalışmalarında 3 yeni mozaik bulundu!

Antik kentte sürdürülen Muzalar Evi kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan yeni mozaikler, gerçekleştirilen bir lansmanla basına tanıtıldı. İş Bankası Zeugma Antik Kenti'nde devam eden kazılara 2017'ye kadar destek verecek...

İBB'nin Yaşam Evi ne zaman yaşamaya başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal Yakacık'ta yaptırılan Sanatçı Yaşam Evi ne zaman hizmete girecek

İzmir Şirince'de Rum evi binasında satılık cafe ve restoran! 600 bin TL'ye!

İzmir Selçuk Şirince'de Cevahir İlhan tarafından cafe ve restoran olarak işletilen otantik Rum evi 600 bin lira tahmini fiyatla satışa çıkarıldı

Haydarpaşa Garı tamamlandığında AVM ve gözlem evi olacak!

İstanbul'un sembol mekanlarından biri olan tarihi Haydarpaşa Garı'ndaki 2 yıllık restorasyon bittiğinde içerisinde kafeterya, alışveriş merkezi ve gözlem evi olacak

Tanyeli evi 2017 Haberi

Tanyeli evi 2017

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu...


Ünlü oryantal Tanyeli 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili’yle nikâh masasına oturmuştu.



1996’dan bu yana yılın 6 ayını Avustralya'da geçiren Tanyeli evinin manzarasını takipçileriyle paylaştı. Avustralya'nın en eski yerleşim merkezi olan Sidney'e taşınan Tanyeli, deniz manzaralı dairesini Instagram’da paylaştı.



Takipçileri “Ev gerçekten senin mi, bu kadar zengin misin?” diye yazdı. Tanyeli “Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Yıllardır sahnelerde ter döktüm. Karşılığını aldım” dedi.



Ünlü oryantal Tanyeli, 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili’yle nikâh masasına oturmuştu. Bodrum'da aile arasında küçük bir törenle evlenen Tanyeli daha sonra Avustralya'da düğün yaptı.