06 / 05 / 2024

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler teslimleri başladı mı

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler teslimleri başladı mı

Tanyer İnşaatın Narlıdere'deki projesi Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamamlandı; kentte yaz keyfi yaşatacak daire teslimlerine haziran ayı sonu itibariyle başlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

İnşaatı tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün dördüncü tabliyesi üretici Çimtaş firmasına ait "GMK-1" isimli özel gemiyle bölgeye getirildi

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Asma İskele ve Platform Makina İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Mehmet Şahin Can ve İbrahim Can tarafından kuruldu. 

Tan Urla'da ön talepler toplanıyor! Yeni proje!

Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilecek Tan Urla projesi 500 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları henüz açıklanmadı...

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Tunçköylü tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bulut Orman projesi başladı!

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bulut Orman projesi doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Narlıdere Bulut Orman Evleri fiyat listesi!

Bulut Orman Evleri 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Tanyer İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Asma Bahçeler'de kahvaltı etkinliği!

Tanyer İnşaat imzası taşıyan Asma Bahçeler'de site sakinleri kahvaltıda bir araya geldi. Ev sahipleri, keyifli saatler geçirdi.

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

İzmir'de ev satışları 2017'de artışa geçer!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada 2017 yılında da sektörün önünün açık olacağını söyledi

BulutOrman'ın yüzde 80'i satıldı!

İzmir'de Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen ve temel aşamasında olan BulutOrman projesinin yüzde 80'i satıldı.

Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Asma Bahçeler Narlıdere projesi 92 daireden meydana geliyor. Peki Asma Bahçeler Narlıdere ne zaman teslim?

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler teslimleri başladı mı Haberi

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler teslimleri başladı mı

Asma Bahçeler'in peyzaj düzenlemesiyle sosyal alanlardaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımında son aşamaya gelinen projeden ev satın alanların, kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi. Satışlarda da sona yaklaştıklarını açıklayan Tanyer, kısa süre önce açılan Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı'nm yanında konumlanan projenin değerinin de arttığına dikkat çekti. Asma Bahçeler'in İzmir'deki diğer inşaat projelerinden farklı ve iddialı olduğunu kaydeden Münir Tanyer, "Son derece ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan bu sıradışı projeyi oluştururken, evinizin her köşesinden bahçe, deniz, göre projeleri çeşitlendireceğiz. Toplumun büyük bir kesimini oluşturan orta gelir grubuna uygun projelerde açık var. Biz de bu ihtiyaçtan yola çıkarak Yelki, Narlıdere, Bayraklı ve Kahramanlarda ofis ve konul projelerine başlayacağız. Yüksek...