02 / 05 / 2024

BulutOrman'ın yüzde 80'i satıldı!

BulutOrman'ın yüzde 80'i satıldı!

İzmir'de Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen ve temel aşamasında olan BulutOrman projesinin yüzde 80'i satıldı.



Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, temel aşamasında olmasına rağmen %80'lik satış rakamına ulaşan BulutOrman projelerinin,  Ankara  ve İstanbul'dan da alıcı bulduğunu belirtti.  BulutOrman projesinin doğayla iç içe ve modern mimarisiyle beğeni topladığını ifade eden Tanyer, "Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı da sunduğu olanaklarla bölgenin değerini artırdı. Ev almak isteyenlere 24 aya kadar vade seçenekleri ve 0,80 oranındaki faiz oranlarıyla ödeme kolaylıkları sağlıyoruz" dedi.


​"Sektörün önü açık" 


İzmir'in doğası, çağdaş toplum yapısı ve sunduğu sosyal olanakları nedeniyle yoğun kent yaşamından bunalan insanlar tarafından adeta bir kaçış noktası olarak görüldüğünü hatırlatan Tanyer, İzmir'deki inşaat projelerinin satışlarının önümüzdeki dönemde de artarak sürmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Münir Tanyer, 2017 yılında sektörlerinin önünün açık olacağını da dile getirerek, "Özellikle 2017 yılının ikinci çeyreğinde genel ekonomi ve inşaat sektöründe önemli canlanma bekliyoruz. Türk ekonomisi, güçlü bankacılık sistemi ve direnciyle tüm olumsuz etkenlere rağmen istikrarlı büyümeye devam edecek" dedi.



Web: http://www.bulutormanevleri.com/



Yeni Asır 



Geri Dön