23 / 07 / 2024

Ekonomist Mert Başaran'dan İstanbul'un bu ilçesinde evi olanlar için çok önemli uyarı!

Ekonomist Mert Başaran'dan İstanbul'un bu ilçesinde evi olanlar için çok önemli uyarı!

Ekonomist Mert Başaran Bakırköy'de evi olanları uyararak, "Kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin, dönüşümü bekleyin!" dedi.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Temmuz ayı olağan meclis toplantısından Bakırköy ilçesi için senelerdir beklenen parsel bazlı dönüşüm kapsamında onay çıktı. Kentsel dönüşüm ile konutlarını yenilemek isteyen Bakırköylüler, alan ve parsel birleştirme şartı aranmadan yaşadıkları yerleri dönüştürebileceği belirtilirken,  olası İstanbul depreminde yapıların yüzde 50’den çoğunun hasar göreceği tahmin edilen Bakırköy'de öncelik riskli binaların bulunduğu 7 mahallenin olacak.

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı https://x.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımda söz konusu kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çok önemli bir uyarı yaparak, "Bakırköy'de evi olan kardeşlerim, kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin, dönüşümü bekleyin!" dedi.


Ekonomist Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde:


Bakırköy'de evi olan kardeşlerim, kriz var işler kötü diye evinizi ucuza almak isteyen müteahhit adına dolaşan alıcılara inanıp mecbur değilseniz evlerinizi vermeyin, dönüşümü bekleyin!

Anlaşıp dönüştürün sonra sokakta kalmayın!


Ekonomist Mert Başaran'ın paylaşımına şu yorumlar geldi:

Belediyelerden iki ilde kiralık 16 iş yeri!

Ev sahipleri aman dikkat: Kiracınız bunu yaparsa hemen sulh hukuk mahkemesine başvurun!

Kira artış oranı yüzde 65'e çıktı, ev sahipleri sağlam kiracı arayışına girdi!


Geri Dön