18 / 05 / 2024

izmir BulutOrman

izmir BulutOrman

İzmir'de Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen ve temel aşamasında olan BulutOrman projesinin yüzde 80'i satıldı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

BulutOrman'ın yüzde 80'i satıldı!

İzmir'de Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen ve temel aşamasında olan BulutOrman projesinin yüzde 80'i satıldı.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Tanyer İnşaat BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi BulutOrman Evleri mimarisiyle yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak.

Narlıdere BulutOrman Evleri modern mimarisiyle dikkat çekiyor!

İzmir Narlıdere’de 25 milyon TL’lik yatırımla yapımına başlanan BulutOrman Evleri, doğayla iç içe yapısı ve modern mimarisiyle yatırımcılardan ilgi görüyor.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

BulutOrman Evleri yatırımcıların gözdesi oldu!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki BulutOrman Evleri projesi, yatırımcıların gözdesi oldu. Asma Bahçeler projesinin kuzeyinde yer alan ve ormana sınır bir arazide bulunan proje, 3 yılda tamamlanacak.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Narlıdere BulutOrman Evleri 3 yılda tamamlanacak!

İzmir'de bulutlara dokunacak kadar yakın, tertemiz orman havası beraberinde, gürültüden uzak yaşam sürmek isteyenler şimdi yeni bir mekanla tanışıyor. BulutOrman Evleri'nin kısa zamanda bitirilmesi planlanıyor.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

izmir BulutOrman Haberi

izmir BulutOrman

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, temel aşamasında olmasına rağmen %80'lik satış rakamına ulaşan BulutOrman projelerinin, Ankara ve İstanbul'dan da alıcı bulduğunu belirtti.  BulutOrman projesinin doğayla iç içe ve modern mimarisiyle beğeni topladığını ifade eden Tanyer, "Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı da sunduğu olanaklarla bölgenin değerini artırdı. Ev almak isteyenlere 24 aya kadar vade seçenekleri ve 0,80 oranındaki faiz oranlarıyla ödeme kolaylıkları sağlıyoruz" dedi.


​"Sektörün önü açık" 


İzmir'in doğası, çağdaş toplum yapısı ve sunduğu sosyal olanakları nedeniyle yoğun kent yaşamından bunalan insanlar tarafından adeta bir kaçış noktası olarak görüldüğünü hatırlatan Tanyer, İzmir'deki inşaat projelerinin satışlarının önümüzdeki dönemde de artarak sürmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Münir Tanyer, 2017 yılında sektörlerinin önünün açık olacağını da dile...