17 / 05 / 2024

tanyer Bulut Orman

tanyer Bulut Orman

İzmir'de Tanyer İnşaat tarafından hayata geçirilen ve temel aşamasında olan BulutOrman projesinin yüzde 80'i satıldı.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Alderler İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Alderler İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bulut tarafından kuruldu.

Bulut Orman Evleri'nin ön teslimi başladı!

Narlıdere'de hayata geçirilen BulutOrman Evleri'nin ön teslimi başladı. Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Tanyer, "Şehir ile diyaloğu güçlü, doğanın huzuruyla bütünleşen konut projeleri hayata geçiriyoruz" dedi...

Çatal Zeytin İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Üretim Hayv. ve Orman Ürünleri San. Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Çatal Zeytin İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Üretim Hayv. ve Orman Ürünleri San. Tic.Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Bulut tarafından kuruldu.

Nvz Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nvz Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Bulut tarafından kuruldu. 

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanyer Metal Elektrik İnşaat Sıhhi Tesisat Orman Ürünleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Tunçköylü tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bulut Orman projesi başladı!

Tanyer İnşaat yeni projesine başladı. 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bulut Orman projesi doğayla iç içe bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Bulut Orman Evleri İzmir konut fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunan Bulut Orman Evleri projesinde toplam 120 adet daire yer alıyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Narlıdere Bulut Orman Evleri fiyat listesi!

Bulut Orman Evleri 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Tanyer İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Bulut Orman Evleri güncel fiyatları!

Bulut Orman Evleri güncel fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulut Orman Evleri İzmir'de teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Bulut Orman Evleri Aralık 2018'de tamamlanacak!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Narlıdere'de yaşama geçirdikleri Altınvadi, Altınova, Mavisu Asma Bahçeler ve yapımını sürdürdükleri Bulut Orman Evleri'nin havuzlu, otoparklı, özel güvenlikli ve manzaralı olduğunu söyledi.

Bulut Orman Evleri'nde dairelerin yarısı satıldı!

İZMİR Narlıdere'de yaşama geçtıdigı projelerle tanınan Tanyer inşaat, yine aynı bölgede 25 milyon liralık yatılımla yapımına başladığı Bulut Orman Evleri'nin yarıdan fazlasını sattı.

Bulut Orman Evleri Narlıdere satış fiyatları!

Bulut Orman Evleri Narlıdere satış fiyatları 295 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Tanyer İnşaat imzasını taşıyan Bulut Orman Evleri, Aralık 2018 yılında teslim ediliyor...

tanyer Bulut Orman Haberi

tanyer Bulut Orman

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, temel aşamasında olmasına rağmen %80'lik satış rakamına ulaşan BulutOrman projelerinin, Ankara ve İstanbul'dan da alıcı bulduğunu belirtti.  BulutOrman projesinin doğayla iç içe ve modern mimarisiyle beğeni topladığını ifade eden Tanyer, "Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı da sunduğu olanaklarla bölgenin değerini artırdı. Ev almak isteyenlere 24 aya kadar vade seçenekleri ve 0,80 oranındaki faiz oranlarıyla ödeme kolaylıkları sağlıyoruz" dedi.


​"Sektörün önü açık" 


İzmir'in doğası, çağdaş toplum yapısı ve sunduğu sosyal olanakları nedeniyle yoğun kent yaşamından bunalan insanlar tarafından adeta bir kaçış noktası olarak görüldüğünü hatırlatan Tanyer, İzmir'deki inşaat projelerinin satışlarının önümüzdeki dönemde de artarak sürmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Münir Tanyer, 2017 yılında sektörlerinin önünün açık olacağını da dile...