27 / 04 / 2024

tanyer inşaat narlıdere

tanyer inşaat narlıdere

İnşaat sektöründe 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini İzmirlilere bir arada sunuyor

Tanyer İnşaat Narlıdere'de doğayla iç içe yaşam sunuyor!

Tanyer İnşaat, Narlıdere'deki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ile doğanın güzelliklerini birarada sunuyor. Münir Tanyer; Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerde yaşamın devam ettiğini söyledi.

Tanyer İnşaat 3 yeni yaşam alanını açıkladı!

İnşaat sektörünün birçok farklı sektörü besleyen bir özellik taşıdığını dile getiren Tanyer, yeni yaşam alanları yaratmanın önemine dikkat çekerek, Seferihisar ve İnciraltı'nda yeni yatırıma hazırlandıklarını dile getirdi.

Tanyer İnşaat Uluslararası Kadın Kupası Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

Tanyer İnşaat tarafından İzmir Narlıdere'de yapımı devam eden Asma Bahçeler konut projesinin de sponsorları arasında yer aldığı, Uluslararası Kadın Kupası Tenis Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu....

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm için dava açıldı! 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde  yer alan dört mahalle için dava süreci başlayacak.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm için toplantı gerçekleşti!

Narlıdere'nin dört mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için vatandaşlar bir araya geldi. 

İzmir Narlıdere Metrosu'nun maliyeti belli oldu!

İzmir'de yapımı devam eden Narlıdere Metrosunda tünel birleşim törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer toplam uzunluğu 7.2 kilometreyi bulan metro inşaatının 2 milyar 500 milyon liraya mal olduğunu açıkladı. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun yüzde 82'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, inşaatı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hakkında açıklamalarda bulundu Soyer, metro hattının yüzde 82'sinin tamamlandığını dile getirdi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun yüzde 76'sı tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, inşaatı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda incelemelerde bulundu. Soyer, metro hattının yüzde 76'sının tamamlandığını dile getirdi. 

İzmir Narlıdere'de 21.4 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere'de 21 milyon 412 bin 489 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi düzenliyor.

İzmir Narlıdere'de depremden hasar gören bina için acil tahliye kararı!

İzmir’de 30 Ekim’de yaşanan depremin ardından hasar gören Narlıdere'deki 128 daireli Dokuz Eylül Sitesi’nde yaşayan 400 kişinin evlerini acilen tahliye etmesi istendi.

Narlıdere Metrosu'nda geri sayım başladı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Narlıdere Metrosu'nun inşaatında son aşamaya gelindi. Metro hattının yüzde 73'ü tamamlandı. 

İzmir Narlıdere'de tapu işlemlerine büyük kolaylık!

İzmir Narlıdere Belediyesi ile Narlıdere Tapu Müdürlüğü, tapu işlemlerini kolaylaştırmak için işbirliği protokolü imzaladı.

tanyer inşaat narlıdere Haberi

tanyer inşaat narlıdere

Narlıdere'de gerçekleştirdikleri projelerde yaşamın devam ettiğini ve Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştıklarını belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 15 ailenin Asma Bahçeler'de yaşama ayrıcalığına kavuştuğunu söyledi. Altyapı ve çevre düzenlemesinin hızla tamamlandığı Asma Bahçeler'de, inşaat seviyesi olarak yüzde 95'e ulaştıklarını kaydeden Münir Tanyer, "Asma Bahçeler'de temmuzdan itibaren yaşam başladı. 


Güvenlik her şeyden önemli 

Spor tesisleri, otopark ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Asma Bahçelerin çevresindeki park alanları ve ulaşımı kolaylaştıracak yollar üzerinde çalışmalarımızı hızla bitiriyoruz. Kasım ayı içerisinde ince detayları da bitirip, siteyi tamamen aktif hale getireceğiz. Asma Bahçeler gibi zorluk derecesi yüksek bir projenin tamamlanması bizim için çok önemliydi. Doğaya ve zemine özen gösterdik. Kazıkların yapılması, hazırlanması ve belli düzeye ulaşarak sağlamlaşmasını bekledik. Bizim için güvenlik herşeyden önce geliyor"...