02 / 05 / 2024

TAPDİ izmir hastane

TAPDİ izmir hastane

TAPDİ Oksijen A.Ş, İzmir’e 2 sağlık merkezi kazandırdı. Tınaztepe Torbalı Tıp Merkezi hizmete girdi. 2017’nin ikinci yarısında Tınaztepe Galen Hastanesi açılıyor.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısı TBMM'de!

2019 yılında İzmir'de açılması planlanan hastane sayısına ve Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nin kapatılıp kapatılmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'de 15 yılda 16 hastane yapıldı!

İzmir sağlık alanında 15 yılda devrim yaşadı. Kente 15 yılda sıfırdan 16 hastane inşa edildi. Bunun için 973 milyon lira da ödenek gönderildi. 

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

İzmir Güzelbahçe'ye hastane geliyor!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’ndan hastane yapılabilmesi için zemin etüdünü ve yapılaşmaya elverişli olduğuna dair bir rapor istediğini bildirdi. Belediyenin aldığı raporda arsanın yapılaşmanın uygun olduğu belirtildi.

İzmir Güzelbahçe'lere yeni hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de katıldığı kentsel dönüşüm temel atma töreninde Güzelbahçe ilçesine hastane yapılacağını söylemesi heyecan yarattı.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

TAPDİ'den İzmir'e 140 milyonluk 2 hastane!

TAPDİ Oksijen A.Ş, İzmir’e 2 sağlık merkezi kazandırdı. Tınaztepe Torbalı Tıp Merkezi hizmete girdi. 2017’nin ikinci yarısında Tınaztepe Galen Hastanesi açılıyor.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane müjdesi!

İzmir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi. 75 yatak kapasitesine sahip olacak hastane 58 dönümlük alanda inşa edilecek. Hastanede 3 ameliyathane bulunacak.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden hastane için arsa talebine ret!

Güzelbahçe Belediyesi, Güney Kamu Hastaneleri Birliği'nin hastane arsası talebine önce "yer yok" dedi. Sonra bölgedeki 15 dönüm boş arazi için "hemen sağlık kampüsü yapılması" şartını koştu

TAPDİ izmir hastane Haberi

TAPDİ izmir hastane

TAPDİ Oksijen A.Ş. ve Özel Tınaztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Bektur, sağlıkta hizmet kapasitesini artırmak ve İzmir'in ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Bayraklı ve Torbalı'ya 140 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi. TAPDİ Buca Tıp Merkezi ile 2001 yılında sağlık sektöründe hizmet vermeye başladıklarını, 2010 yılından itibaren de Özel Tınaztepe Hastanesi ile yola devam ettiklerini belirten Dr. Bektur, sağlık alanında yeni yatırımlar yapmaya devam ettiklerini söyledi.


2 milyon hasta


Dr. Bektur, "Buca Tıp merkezi ve Tınaztepe Hastanesi'ni İzmir üretti ve büyüttü. 2 milyonun üzerinde hasta muayene ettik, 100 binin üzerinde ameliyat yaptık ve Tınaztepe'nin 15 bin bebeği oldu. İzmir, '4 milyon hasta bak' derse buna hazırız, çünkü halkını seviyoruz. Türkiye'nin diğer illerinden ve yabancı ülkelerden hastalarımız oluyor. Bu hastaların tedavi süresince İzmir'de...