16 / 05 / 2024

tapu randevu işleri

tapu randevu işleri

Tapu dairesinde taşınmaz mal alım satım işlemleri için tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Peki, tapudan randevu nereden alınır? Tapudaki işlerim için nasıl randevu alabilirim, diyorsanız işte yanıtı...

Web tapu nedir? Web tapu randevu nasıl alınır?

Web tapu, tüm tapu işlemlerinizi tapu müdürlüğüne gitmeden internet üzerinden gerçekleştirebilme imkanı sunan bir sistemdir. Peki, Web tapu randevu nasıl alınır? İşte Web tapu hakkında tüm merak edilenler..

Tapu randevusu nasıl alınır 2022? Tapu randevu alma adımları

Tapu dairesinde işlemi olan vatandaşların öncelikle randevu almaları gerekiyor. İlk defa randevu alacaklar nereden ve nasıl alacaklarını araştırıyor. Peki, tapu randevusu nasıl alınır 2022? Tapu randevu alma adımları

Tapu randevu alma saatleri!

Tapu dairesinde gerçekleşecek işlemler için önceden tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Peki, tapu randevusu nasıl yapılır? İşte tapu randevu alma saatleri..

Balıkesir Burhaniye Devlet Hastanesi'nde hafriyat işleri başladı!

Burhaniye Yeni Devlet Hastanesi hafriyat işleri başladı. Hafriyat işlerini yerinde kontrol eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Burhaniyelilere hayırlı uğurlu olsun dedi.

Tapu hibe işlemini kimler yapabilir?

Tapu dairesinde yapılacak müracaat sonrasında gerekli belgelerin de teslim edilmesi ile hibe işlemi gerçekleşebiliyor. Ancak hibe işlemini herkes yapamıyor. Peki, tapu hibe işlemini kimler yapabilir?

İçişleri Bakanlığı'ndan 10 ilde 39 kamulaştırma!

Polis güvenlik noktası yapımı amacıyla bazı taşınmazların İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Tapu trampa için gerekli evraklar!

Taşınmaz mal sahipleri, tapularını karşılıklı olarak değiştirebiliyor. Bu işlem tapuda yapılacak trampa ile mümkün oluyor. Peki, tapu trampa için gerekli evraklar nelerdir? İşte yanıtı..

Tapu trampa işlemleri 2016!

Taşınmaz malların tapuları, tapu dairesinde trampa edilebiliyor. Peki, trampa nasıl yapılır? Tapu trampa işlemleri 2016 nelerdir? Bu işlem için neler gerekir? Tapu trampa için ne kadar harç ödenir?

Tapu dairesi randevu işlemleri!

Tapu dairesinde yapılacak tüm işlemler, randevu sistemi ile gerçekleşiyor. Tapudan randevu alınmadan herhangi bir işlem yapılamıyor. Peki, randevu nasıl alınır? İşte tapu dairesi randevu işlemleri..

Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO İnşaat işleri sözleşmesini yayınladı.

Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesi feshini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan yazılı açıklamaya göre Yeşil GYO inşaat işleri sözleşmesi feshini yayınladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden tapu geçişleri duyurusu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada vatandaşlara tapu geçişleri ile alakalı bir duyuru yaptı. İşte Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılan o açıklama;

Tapu randevu alma örneği!

Tapu dairesinde yapılacak gayrimenkul alım satım işlemleri için tapu dairesinden randevu alınıyor. Peki, tapu dairesinden randevu nasıl alınır? İşte tapu randevu alma örneği..

tapu randevu işleri Haberi

tapu randevu işleri

Tapudaki işlerim için nasıl randevu alabilirim?

Tapu dairesinde taşınmaz mal alım satım işlemleri için tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Tapu müdürlüklerinde yapacağınız işlemleri için Alo 181 Tapu ve Kadastro hattını arayarak yapılabiliyor. 


Ayrıca, (https://randevu.tkgm.gov.tr) adresinden online başvuru yapılarak randevu alınailiyor, kişiye gönderilen kısa mesaj (SMS) doğrultusunda işlemler belirlenen gün ve saatte yapılabiliyor.


Tapu müdürlüğünden randevu alma işlemleri..

Giriş

Malik Kimlik Bilgileri

İşlem Seçimi

Tapu Senet Bilgileri

Randevu

Sonuç


İşlem evrakları:

- Nüfus Cüzdanı ve Temsil Belgesi

- Gerçek Kişilerde Fotoğraf

- İcra Müdürlüğünün Satış Müzekkeresi (Cebri İcra Yolu ile Satılmış ise).

- Mahkeme Müzekkeresi (Ortaklığın Giderilmesi Davası Yolu ile Satılmış ise).

- Bina Vasıflı Taşınmazlarda Zorunlu Deprem Sigortası.

- İlgili Belediyeden Alınmış  Emlak  Vergisi Değerini Belirtir Belge.


Dikkat edilmesi gerekenler:

- Randevular seçilecek tarihte, uygun bir saat aralığında, TC Kimlik ve Tapu Senet Bilgilerine göre müdürlük kontenjanına...