28 / 04 / 2024

Samsun Terme Fen işleri Şantiye Alanı'nda sona gelindi

Samsun Terme Fen işleri Şantiye Alanı'nda sona gelindi

Samsun Terme Belediyesi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen işleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek.



Samsun Terme Belediyesi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen işleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek. Belediye Başkanı Şenol Kul, meclis üyeleri ile birlikte Çay Mahallesinde tamamlanmak üzere olan fen şantiye alanında inşaat çalışmalarını inceledi. 


HİZMET KALİTESİ ARTACAK 


Başkan Şenol Kul, modern ve donanımlı bir şantiyeye sahip olacaklarını belirterek, "Yeni şantiyemiz sayesinde hizmette kalite artacak. Burada işçilerimizin yemekhanesinden dinlenme alanlarına kadar bir çok bölüm yer alacak. 8 bin metrekare alana kuruluğu şantiyemiz tam bir çalışma ve sosyal yaşam alanı olacak. Ayrıca idari bina, kapalı depo, demir ve ahşap atölyeleri, kapalı ve açık araç park yeri, araç yıkama, yağlama, tamir bölümleriyle dev bir hizmet sahasına kavuşacağız. Belediyede şantiyeyle ilgili birimlerimizi de buraya taşıyarak hizmetlerimizde bütünlük ve devamlılık sağlayacağız" dedi. 




Ekip


Geri Dön