07 / 05 / 2024

Şenol Kul kim

Şenol Kul kim

Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye tarafından sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmaları ilçeyi şantiyeye çevirdi. Başkan Kul, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" dedi.

Samsun Terme Fen işleri Şantiye Alanı'nda sona gelindi

Samsun Terme Belediyesi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen işleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek.

Şenol Kul kimdir?

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul kimdir? Şenol Kul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şenol Kul, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şenol Kul...

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

Borsa İstanbul’da işlem gören futbol kulüpleri ligde kıyasıya bir mücadele verirken elde ettikleri başarılar ve kulüplerine sağladıkları maddi katkılarla borsadaki değerlerini de belirlemiş oluyorlar. Peki borsanın şampiyonu kim? Detaylar haberde.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Trabzonspor'un Şenol Güneş Stadı maç başı kiralanacak!

Trabzonspor, Şenol Güneş Stadı’nın kulübe devir işlemleri tamamlanana kadar stadı oynanacak her maç için kiralayacak.

Terme Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi!

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde yapılması planlanan Termik Santrale izin vermeyen Belediye Başkanı Şenol Kul'un da girişimleri ile ilçenin Gölyazı Gölardı bölgesi 'Amazon Tabiat Parkı' ilan edildi.

Şenol Kul: Terme'nin imarını hep birlikte yapacağız!

Terme Ticaret Odası'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda inşaat sektör temsilcileri ve Belediye Başkanı Şenol Kul bir araya geldi. Revizyon için ihale yapıldığını belirten Kul, “Şehrin imarını hep birlikte yapacağız.” dedi.

Terme Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Terme Kaymakamı İlyas Gün ile Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Terme'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, uzun süredir üzennde durdurklan kentse! dönüşüm çalışmalannda son aşamaya geldiklerini belirterek, "İnşallah 1 ay içinde rapor biterek bakanlığa sunulacak. " dedi.

Terme’ye erişilebilir turizm ve spor kompleksi müjdesi!

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Erişilebilir Turizm ve Sosyal Tesisler Grubu Lideri Jamila Öztürk ile grubun heyet üyeleri katıldığı toplantıda, heyet, Terme ilçesine Erişilebilir Turizm ve Spor Kompleksi yapmayı planladıklarını belirttiler.

Samsun Terme Devlet Hastanesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Samsun Terme'de yeni Devlet Hastanesi inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme Devlet Hastanesi göz kamaştıracak, ilçeye önemli hizmetler sunacak" dedi.

Samsun Terme Devlet Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Samsun'un Terme ilçesinde devlet hastanesi inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, çalışmalarının 2015 yılı sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Samsun'a kentsel dönüşüm geliyor!

Samsun'un Terme ilçesinde Terme Çayı taşkın sahası etrafında afet riskli alanların belirlenip kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesi için çalışmalar başladı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "çalışmalar ilçenin geleceğine önemli katkılar sağlayacak" dedi.

Şenol Kul kimdir?

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul kimdir? Şenol Kul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şenol Kul, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şenol Kul...

Terme'de sel sonrası yıkım kararı alındı!

Terme'de sel sonrası yıkım kararı alındı. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bir hafta önce meydana gelen sel felaketi sonrasında Terme Irmağı yatağında bulunan binaların yıkılması kararı aldıklarını söyledi.

Şenol Kul kim Haberi

Şenol Kul kim

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçede sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Daha yaşanabilir bir kent hedefiyle hareket ettiklerini belirten başkan Kul, "İlçemizin geleceğini oluşturan projeler hayata geçerken oluşan şantiye görünümü için hemşerilerimizden anlayış ve sabır bekliyoruz" dedi. 


TERME GÜZELLİK VE KONFORA KAVUŞACAK 


Terme için 2016'da yeni bir sürecin başladığını, planlanan projelerin hayata geçmesiyle birlikte de kentin şantiye alanına döndüğüne dikkati çeken Başkan Şenol Kul, "2016 yılı bizim hedefimizi koyduğumuz yaşanılabilir bir Terme için tam bir etkinlik yılı oldu. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bunun sonucunda Terme, yıllardır beklediği güzelliğe ve konfora kavuşacak. 2016 yılı büyük projelerin başladığı, bir kısmının tamamlandığı, birçoğunun da temelinin atıldığı bir yıl olacak" diye konuştu. 


ALT YAPI, YOL, DOĞALGAZ, ELEKTRİK, TELEKOM 


İlçenin birçok...