27 / 04 / 2024

Samsun Terme Devlet Hastanesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Samsun Terme Devlet Hastanesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Samsun Terme'de yeni Devlet Hastanesi inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme Devlet Hastanesi göz kamaştıracak, ilçeye önemli hizmetler sunacak" dedi.



Terme'de yeni Devlet Hastanesi inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Terme Devlet Hastanesi göz kamaştıracak, ilçeye önemli hizmetler sunacak" dedi. İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanda ve uluslararası karayolu kenarında inşa edilen Terme Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları devam ediyor. İhale ve denetimi  TOKİ  Başkanlığı tarafından yürütülen hastanenin inşaat çalışmalarına 2014 yılının ağustos ayında başlanmıştı. Çalışmalarının 2015 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor. 


%60'LIK KISMI TAMAMLANDI 

Terme Devlet Hastanesi inşaatının hızla yükseldiğini belirten Başkan Kul, müteahhit firma yetkilileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını ifade etti. Kul, 27.500 m2'lik alana kurulacak, 17.000 m2 kapalı alanı ve 16.000 m2 açık alanı ile 75 yatak ve 102 kişi kapasiteli olacak yeni devlet hastanesinin inşaat çalışmalarının % 60'lık kısmının tamamlandığını söyledi. 


İLÇEYE AYRI BİR DEĞER KATACAK 

İlçe halkının yıllardır adeta özlemini çektiği hastane tamamlandığında, ilçeye sağlık konusunda önemli prestij sağlayacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Şenol Kul, "Hayatta en önemli olan sağlık konusundaki bu yatırımı çok önemsiyoruz. İlçemize ayrı bir değer katacaktır. Terme'de hizmete girecek olan bu hastane uzun yıllar boyunca sağlık sorununu ortadan kaldıracaktır. Yatırımın Terme'ye kazandırılmasında emeği geçen herkese ilçe halkı adına teşekkür ederim" dedi.


Terme Vizyon gazetesi


Geri Dön