29 / 04 / 2024

TapuTakas Uygulaması Eskidji

TapuTakas Uygulaması Eskidji

“TapuTakas” uygulaması 21 Mayıs 2015 Perşembe günü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.bölge ortaklarına tanıtıldı.

İşte TapuTakas uygulaması hakkında merak edilenler!

Gayrimenkul alım satım işlemlerini güvenli bir yapıya kavuşturan TapuTakas uygulamasını, Takasbank Genel Müdür Yardımcısı Dr. Sezai Bekgöz anlattı. İşte sorularla TapuTakas uygulaması..

Eskidji Gayrimenkul'e TapuTakas Uygulaması anlatıldı!

“TapuTakas” uygulaması 21 Mayıs 2015 Perşembe günü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.bölge ortaklarına tanıtıldı.

Tapu Takas'da işlem başına 70 TL alınacak!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBlS) ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı 'TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alım satımı artık hem alıcı hem satıcı açısından risksiz ve güvenli bir yapıda gerçekleşecek.

TapuTakas ile gayrimenkuller güvenilir şekilde el değiştirecek!

TAKBİS ile Takasbank arasında kurulan web tabanlı yeni TapuTakas' uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

Tapu Takas uygulaması ile gayrimenkul satışındaki olumsuzluklar engellenecek!

Web tabanlı 'TapuTakas' uygulamasıyla gayrimenkul alım satımlarında mülkiyet hakkı ve satış bedelinin el değiştirmesi sırasında yaşanan dolandırıcılık, hırsızlık gibi olumsuzluklara karşı alıcı ve satıcının haklarını korunacak.

Tapuda yeni dönem!

TAKBİS ile İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) arasında kurulan web tabanlı yeni ‘TapuTakas’ uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

TapuTakas uygulaması ile gayrimenkul alım satımı güvenli hale geldi!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. arasında web tabanlı yeni 'TapuTakas' uygulaması başlatıldı.Bu uygulama ile gayrimenkul alım satımında karşılaşılan dolandırıcılık,hırsızlık gibi riskler sona eriyor.

TapuTakas Uygulaması ile gayrimenkul alım satımı daha güvenli!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ile İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) arasında kurulan web tabanlı yeni ‘TapuTakas’ uygulamasıyla, gayrimenkul alan ve satan tarafların varlıkları aynı anda, hızlı ve güvenilir bir şekilde el değiştirecek.

TapuTakas Uygulaması 17 Nisan'da tanıtılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Takasbank arasında imzalanan bir protokolle oluşturulan TapuTakas Uygulaması 17 Nisan 2015 Cuma günü basın toplantısında tanıtılacak.

Marshall'dan artırılmış gerçeklik uygulaması: Visualizer!

Akzonobel Marshall, ‘arttırılmış gerçeklik’ teknolojisiyle (Augmented Realty) desteklenen ‘Marshall Visualizer’ uygulamasını tanıttı. Kullanıcılar, akıllı telefon veya tabletlerle boya sürmeden evlerin duvarlarını gerçek zamanlı olarak renklendirebilecek.

Marshall sanal boya uygulamasını tanıttı!

AkzoNobel Marshall, Augmented Realty ( AR ) teknolojisiyle desteklenen Marshall Visualizer uygulamasını tanıttı. Kullanıcılar bu yeni metodla tek bir boya damlası bile kullanmadan, evlerinin duvarlarını renklendirebiliyor...

Marshall, Visualizer uygulamasını tanıttı!

Akzonobel Marshall, ‘arttırılmış gerçeklik’ teknolojisiyle (Augmented Realty) desteklenen ‘Marshall Visualizer’ uygulamasını tanıttı. Kullanıcılar, akıllı telefon veya tabletlerle boya sürmeden evlerin duvarlarını gerçek zamanlı olarak renklendirebilecek.

Viaport’ta yaz saati uygulaması başlıyor!

İstanbul’un en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezlerinden biri olan Viaport, yaz saati uygulamasına geçiyor. Kapanış saatleri hafta içi 23:00’e uzatılan Viaport’ta, hafta sonu 24:00’e kadar alışveriş ve eğlence keyfi yaşanacak…

TapuTakas Uygulaması Eskidji Haberi

TapuTakas Uygulaması Eskidji

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Takasbank arasında anlaşması imzalanan protokol kapsamında geliştirilen ve 17 Nisan 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. İdris GÜLLÜCE’nin de katılımlarıyla gerçekleştirilen basın toplantısı ile devreye alınan “TapuTakas” uygulamasının tanıtımı, 21 Mayıs 2015 Perşembe günü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. Genel Müdürlüğünde yapıldı.

Takasbank görevlileri tarafından Eskidji Bölge Ortaklarına, Gayrimenkul alım satımlarında mülkiyet hakkı ve satış bedelinin el değiştirmesi sırasında yaşanan olumsuzlukların, işlemlere konu nakdin TapuTakas uygulaması ile güvenilir ve tarafsız bir kurum olan Takasbank aracılığıyla transfer edilerek önlenmesi amacı anlatıldı. 


TapuTakas ile gayrimenkul satışı sırasında el değiştirecek tutar, Takasbank nezdinde açılan özel bir hesapta bloke edilerek, satış işlemi gerçekleşene kadar güvence altına alınacaktır. Tüm dijital ortamlara uygun tasarlanan “TapuTakas” uygulaması sayesinde gayrimenkul alım satım işlemlerinin...