19 / 05 / 2024

Tarabya Huber Köşkünda tadilat mı yapıldı

Tarabya Huber Köşkünda tadilat mı yapıldı

Huber Köşkü'nde Saray danışmanlarının kaldığı bölüm başta olmak üzere yaklaşık yedi aydır devam eden 30 milyonluk restorasyona ilişkin usulsüzlük iddiaları Meclis gündemine taşındı.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Burcu Esmersoy'un yeni villası!

Berk Suyabatmaz ile boşandıktan sonra istediği evi bulamadığı için otelde kaldığı öne sürülen Burcu Esmersoy, haberleri yalanladı. Bir aydır Tarabya’daki yeni villasında yaşayan sunucu, saray yavrusu evinden ilk kareleri paylaştı...

Emina Jahovic'ten 'komşu' isyanı!

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’la komşu olacağı iddiasıyla ilgili konuştu. Eski eşinin oturduğu Zorlu’ya taşınacağını itiraf eden Jahovic, “Mustafa’yla komşu değilim” çıkışında bulundu.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Tarabya’daki Huber Köşkü'nün yanına otopark geliyor!

Tarabya’daki Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkü’nün yanındaki boş alan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla imara açıldı. Boş alana otopark yapılması planlanıyor. 

AVM sayısı arttıkça mağazalaşma sayısı da artıyor!

Giriş kapısına yakın, otopark asansörünün çıkışında ya da köşede yer almak. Bütün bunlar AVM’deki mağazanın ziyaretçi sayısını etkiliyor. Hatta yürüyen merdivenlerin konumu bile ciroya yansıyor. Nasıl mı?..

Denizli'deki Kayhan Tüp Geçidi mecliste konu oldu!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kayhan Tüp Geçidi çıkışında yaşanan trafik kazalarına ve sorunun çözümüne ilişkin soru önergesi hazırlandı..

15 Temmuz Şehitleri için anıt inşa edilecek!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında inşa edilen şehitler abidesinin detaylarını, anıtın mimarı Hilmi Şenalp açıkladı.

Mehmet Tuna'dan Etiler Şamdan açıklaması!

Şamdan’ın sahibi Seda Sayan’la polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna, Amerikan Hastanesi’nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi. Tuna Etiler Şamdan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeynep Beşerler Bodrum'a taşındı!

Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günelerde Etiler'de bir mekan çıkışında görüntülendi. Beşerler, bir süredir ailesiyle birlikte Bodrum'da yaşadığını söyledi.

Tarabya Huber Köşkünda tadilat mı yapıldı Haberi

Tarabya Huber Köşkünda tadilat mı yapıldı

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, soru önergesinde Huber Köşkü'nde Cumhurbaşkanı danışmanlarının kaldığı bölüm başta olmak üzere bazı bölümlerinde Kasım ayından itibaren restorasyon işlemleri yapıldığına dikkati çekerek, ihalenin ilgili firmaya ihale yapılmadan verildiği iddialarına dikkati çekti. 


'Restorasyonun gerekçesi ne?

Restorasyon Kasım ayında başlamasına rağmen sözleşmenin Mayıs ayı sonunda yapıldığı, çalışanların sigortasının başka şantiye ve şirket üzerine gösterildiği, bu süreçte fatura kesilmediği, ortada bir proje bulunmadığı, ihale bedeli başlangıçta üç buçuk milyon lira olarak gösterilmesine rağmen firmanın 30 milyon lira alacaklı durumda olduğu iddialarını gündeme getiren Hakverdi, Başbakan Binali Yıldırım'a, "Huber Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Danışmanlarının kaldığı böliim başta olmak üzere bir çok bölümde restorasyon yapıldığı iddiaları doğru mudur? Doğru ise restorasyon yapma gerekçesi nedir?" diye...