02 / 05 / 2024

tarabya oteller

tarabya oteller

Yüzyıllık bir mirası taşıyan Büyük Tarabya Oteli, Bayraktarlar Holding’in 350 milyon dolarlık yatırımıyla gerçekleşen yapılandırma çalışmaları sonrasında The Grand Tarabya ismi ile kapılarını açmaya hazırlanıyor...

Küçük oteller TripAdvisor 2015 ödüllerini topladı!

TripAdvisor 2015’de, ‘en iyi oteller’ ve ‘en iyi hizmet’ ödüllerini, küçük oteller domine etti. Dünyanın en popüler gezgin sitelerinden TripAdvisor, 2015 yılının çeşitli kategorilerdeki ilk 25’e giren otelleri açıkladı.

Küçük Oteller Derneği Kır Zincirlerini zirvesinde!

Küçük Oteller Derneği’nin ülke genelindeki 200’ün üzerindeki üyesi, “ Kır Zincirlerini ” toplantısında, teknolojiden ekonomiye, misafir sadakatinden ağırlamaya, mutfakta yerelleşmeden slowcity’e kadar birçok konuyu masaya yatırdı.

Tarabya'ya hayvanat bahçesi!

İstanbul'da 1978 yılında Sarıyer Tarabya'da bir hayvanat bahçesi yapılmak istenmiş ancak 8 yıl boyunca çivi bile çakılmamış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1978 yılında Tarabya'da yapılacak hayvanat bahçesine 8 yıldır başlanamamış!

1978 yılında Tarabya Kavşağı'nda binlerce metrekarelik alan üzerinde yapılacak hayvanat bahçesinin yapımı parasızlık nedeniyle başlamadan durmuş. Projelerinin yapımı iki yıl sürse de sadece başı ve sonu belli olmayan bir yol yapılmış.

Uludağ'da oteller doldu taştı!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.

1975 yılında Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı durdurulmuş!

1971 yılında Tarabya sırtlarında inşaatına başlanan Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı 1975 yılında mali sıkıntılardan dolayı durdurulmuş. Belediye tarafından yüzbinlerce lira para harcanan sahada, halk piknik yapıyormuş.

Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Abant'taki oteller, yılbaşı öncesinde rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı. Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek.

Uludağ teleferik hattı Oteller Bölgesi’ne yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa’da ulaşıma köklü çözümlerle nefes aldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ ’a ulaştıran teleferik, Oteller Bölgesi ’ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Akçakoca'daki oteller yılbaşında dolu!

İstanbul ve Ankara’ya yakınlığı dolayısıyla cazibe merkezi haline gelen Batı Karadeniz'in önemli turizm bölgelerinden Akçakoca 'daki oteller, yılbaşı tatili öncesindeki rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı

Küçük Oteller Derneği Kapadokya'da buluştu!

Küçük Oteller Derneği Kapadokya Buluşması Museum Hotelde yapıldı. Yapılan Toplantıya Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Yrd. Doç. Dr. Duygu Eren ve dernek üyeleri katıldı.

1970 yılında Tarabya'da Avrupa'nın en büyük Hayvanat Bahçesi kurulacakmış!

1970 yılında Tarabya'da Avrupa'nın en büyük hayvanat bahçesi kurulacakmış. Tarabya sırtlarında kurulacak olan hayvanat bahçesi, 780 bin metrekare arazi üzerine kurulacakmış ve 20 milyon liraya mal olacakmış.

Antalya'da oteller yeni yılı sakin geçirecek!

Antalya'da geçtiğimiz yılbaşı dönemlerinde yüzde 90'ın üzerinde doluluğa ulaşan oteller, bu yıl yüzde 50-60'larda kaldı...

Beyaz yakalıların tercihi küçük oteller!

TÜRKİYE’nin 34 farklı destinasyonunda yaklaşık 300’e yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin Başkanı Ömer Faruk Boyacı, çalışan kesimde beyaz yakalıların küçük otelleri tercih ettiğini söyledi.

tarabya oteller Haberi

tarabya oteller


The Grand Tarabya ayrıca henüz hizmete girmeden dünyanın en lüks ve benzersiz yaklaşık 450 otelinin üye olduğu Leading Hotels of the World (LHW) platformuna üye olma başarısına da sahip oldu


Tarabya’nın simgesi haline gelen, Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı otellerinden Büyük Tarabya Oteli, Bayraktarlar Holding tarafından satın alınmasının ardından geçirdiği restorasyon ve renovasyon süreci sonrasında The Grand Tarabya ismi ile 2013 yılının Şubat ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.


350 milyon dolarlık yatırımla yenilenen The Grand Tarabya; eşsiz manzaralı 248 lüks oda, tasarımı ve hizmetiyle fark yaratacak 30 Service Apartments, 4 bin metrekarelik SPA, 3 restaurant, 14 toplantı salonu, 1,280 metre karelik balo salonu, 445 metre karelik panoramik toplantı salonu, doğal gün ışığı alabilen fitness merkezi ile açık ve kapalı havuz gibi ayrıcalıklı özellikleri...