19 / 05 / 2024

taraklı belediyesi toki arsası

taraklı belediyesi toki arsası

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman yaptığı açıklamada Taraklı Belediyesi tarafından Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan konutlar için ilçe merkezinde 16 dönüm arazinin TOKİ'ye tahsisinin yapıldığını söyledi....

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Gaziantep Belediyesi dönüşüm için TOKİ ile anlaştı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi İpekyolu'ndaki kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile işbirliği yaptı. Belediye adına geçen tapular ise TOKİ'ye devredilecek.

Sakarya Taraklı'ya yeni saha müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı ilçesine kazandırılacak olan spor yatırımının ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları'nda 700 ön talep toplandı!

Taraklı Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla başlattığı projeye vatandaşlardan yoğun ilgi geldi.

Sarayköy Belediyesi 410 konut için TOKİ ile anlaştı!

Sarayköy Belediyesi, her alanda gelişen ilçenin toplu konut ihtiyacını gidermek için dev bir adım attı. Sarayköy Belediyesi, ilçedeki toplu konut ihtiyacını karşılamak için TOKİ ile anlaşma yaptı.

TOKİ Sakarya Taraklı'da teslimler başlıyor!

Sakarya Taraklı 96 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi teslim işlemleri; 01 - 09 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sakarya Taraklı TOKİ'de konut teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Sakarya Taraklı 96 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi teslim işlemleri; 01 - 09 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

taraklı belediyesi toki arsası Haberi

taraklı belediyesi toki arsası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Taraklı İlçe merkezinde Çiğdemlik mevkiinde yaptırılacak konutlar için arsa tahsisi yapıldı.


Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman yaptığı açıklamada Taraklı Belediyesi tarafından Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan konutlar için ilçe merkezinde 16 dönüm arazinin TOKİ'ye tahsisinin yapıldığını söyledi.


Özkaraman, "Taraklı'da konut ihtiyacını gidermek amacıyla TOKİ tarafından zemin +2 kat olmak üzere yöresel mimariye uygun 72 Adet 2+1 ve 24 Adet 3+1 toplam 96 adet konut yapılacak. Bununla ilgili olarak İlçemiz Hacımurat Mahallesi Çiğdemlik mevkiinde 16 dönüm araziyi satın alarak TOKİ ye teslimini gerçekleştirdik. Konut yapımının kısa sürede TOKİ tarafından ihaleye çıkacağını umut ediyoruz" şeklinde konuştu.


Sakarya...