13 / 05 / 2024

taraklı belediyesi

taraklı belediyesi

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Taraklı'nın öncelikli çözülmesi gereken sorununun ilçede yapımı devam eden ve bu yaz başında 1. Etaplarının faaliyete geçecek olan Termal Tesisleri'nin getireceği hareketliliğe hazır olamadıklarını söyledi.

TOKİ desteğiyle onarılan Taraklı Evleri siyasetçilerin dinlenme yeri oldu!

'Mümkünlü Kasabası' reklamıyla yıldızı parlayan Taraklı'nın Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ilçenin bayramda da günübirlik ve yatılı ziyaretçi akınına uğradığını ve özellikle siyasetçilerin yoğun bir ilgisi olduğunu söyledi..

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Taraklı'ya yeni saha müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı ilçesine kazandırılacak olan spor yatırımının ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları'nda 700 ön talep toplandı!

Taraklı Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan vatandaşları konut sahibi yapmak amacıyla başlattığı projeye vatandaşlardan yoğun ilgi geldi.

Sakarya Taraklı'nın altyapısı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Taraklı Kanalizasyon İnşaatı projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Sakarya Taraklı Meydan Projesi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Taraklı Meydan Projesi’nde devam eden çalışmalar ilgili bilgileri paylaştı. Oktar, “Taraklı Meydan Projemizde çalışmalar yüzde 90 seviyelerine ulaştı." dedi

Taraklı Meydan projesi için çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taraklı’ya kazandırılacak yeni meydan projesinde çalışmalar başladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni meydanın 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Sakarya Taraklı kura sonuç listesi!

TOKİ Sakarya Taraklı kura sonuç listesi açıklandı. Kura çekilişi önceki gün Taraklı Belediyesi'nin Düğün Salonu’nda gerçekleşen projede toplamda 43 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Taraklı konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

Taraklı'da TOKİ'ye arsa tahsisi yapıldı!

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman yaptığı açıklamada Taraklı Belediyesi tarafından Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan konutlar için ilçe merkezinde 16 dönüm arazinin TOKİ'ye tahsisinin yapıldığını söyledi....

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

taraklı belediyesi Haberi

taraklı belediyesi

"Büyükşehir Yasası olumsuz etkiledi" 


Özkaraman yaptığı açıklamasında "Bilindiği gibi 10 ay önceki seçimlerle birlikte ilçemizde "Büyükşehir Belediyesi" kapsamına girdi. Yeni bir uygulamaya geçildi. Biz bu geçiş döneminin 4 - 5 ay süreceğini düşünüyorduk. Yasadan gelen birtakım eksiklikler uygulamada ortaya çıktı ve bizleri olumsuz etkiledi. Hükümetimiz de bunun farkına vardı.İnşallah en kısa sürede ama görünen durum da genel seçimlerden sonra yasa da gereken değişiklikler yapılacak. Bu düzenlemeyle birlikte çok daha iyi imkanlara kavuşur daha fazla hizmet etme imkanı bulacağız" dedi. 



"Sorunların çözümünde önemli adımlar atıyoruz" 


Sorunların çözümünde önemli adımlar attıklarını söyleyen Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman "Seçim vaatlerimizi yerine getirmek için çalışmalarımıza başladık. Yöresel mimariye dönüştürdüğümüz için geciken ve bir sürü spekülasyona sebep olan TOKİ konutları inşaatı başladı. 15 bin dönüm alanı kapalı...