12 / 05 / 2024

taraklı evleri

taraklı evleri

Sakarya’nın şirin ilçesi Taraklı, karakteristik dokusu bozulmamış eski bir Osmanlı yerleşim yeri. Osmanlı’dan kalma zarif konakları, bozulmamış doğası, şifalı kaplıcalarıyla bilinen Sakarya'nın şirin ilçesi Taraklı, yemyeşil bir adayı anımsatıyor...

TOKİ desteğiyle onarılan Taraklı Evleri siyasetçilerin dinlenme yeri oldu!

'Mümkünlü Kasabası' reklamıyla yıldızı parlayan Taraklı'nın Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ilçenin bayramda da günübirlik ve yatılı ziyaretçi akınına uğradığını ve özellikle siyasetçilerin yoğun bir ilgisi olduğunu söyledi..

Sakarya Taraklı'daki evler yıkılma tehlikesi altında!

Her biri bin bir güçlükle, zor doğa koşullarında aylarca insan gücüyle uzaklardan taşınan malzemelerle yapılan Sakarya Taraklı'nın ahşap evleri ayakta zor duruyor.

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri başvuruları!

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri başvuruları 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Toplam 5 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kurası nerede?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 180 aya varan vade uygulanıyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen proje tamamı 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kurası nerede?

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Sakarya Taraklı'da yer alan 43 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 8 bin 994 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri kura çekimi!

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri kura çekimi 4 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 8 bin 994 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi ne zaman?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri fiyatları 74 bin 947 TL'den başlıyor. Başvuruları sona eren projede 43 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi ne zaman?

Sakarya Taraklı'da ev fiyatları uçtu!

Bundan birkaç sene evvel yolu bile bilinmeyen, tarihi Osmanlı evleri, 498 yıllık tarihi camisi ve bozulmamış doğası ile dikkat çeken Taraklı,şimdi artık ziyaretçi akınına uğruyor.

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri başvuru işlemleri için bugün son gün. Toplam 43 adet konutun satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli olarak minimum 2 bin TL ödeniyor.

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Toplamda 43 adet dairenin satışa sunulacağı Sakarya Taraklı TOKİ Evleri son başvuru tarihi 16 Ekim 2015 olarak belirlendi.

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvuruları!

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvuruları için son gün 16 Ekim. Toplamda 43 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı projede 8 bin 994 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuruları!

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri için başvurular devam ediyor. Toplam 43 dairenin satışa çıkarıldığı projede 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Konutları başvuruları ne zaman bitecek?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Sakarya Taraklı TOKİ Evleri'nde 43 adet daire açık satışa sunuluyor. Peki, Sakarya Taraklı TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri son başvuru günü!

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri son başvuru günü 16 Ekim 2015. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede konut fiyatları 74 bin 947 TL'den başlangıç gösteriyor.

taraklı evleri Haberi

taraklı evleri


Osmanlı’dan kalma zarif konakları, bozulmamış doğası, şifalı kaplıcalarıyla bilinen Sakarya'nın şirin ilçesi Taraklı, yemyeşil bir adayı anımsatıyor.

Sakarya’nın şirin ilçesi Taraklı, karakteristik dokusu bozulmamış eski bir Osmanlı yerleşim yeri. Evliya Çelebi, Seyahatname adlı eserinde yöreyi “bağları, tahta kaşık ve taraklarıyla hem meşhur hem mamur bir Osmanlı köyü” olarak nitelendirmiş. İstanbul ile Ankara’nın ortasında yemyeşil bir adayı anımsatan Taraklı’da yıl içinde dört mevsimin tüm özelliklerini yaşamak mümkün.


100'ün üzerinde tescilli tarihi ev ve konak var

Yüzde 60’ı ormanlarla kaplı ilçe, tescil edilmiş 100’den fazla tarihi ev ve konağa sahip. Genellikle üç katlı ve bahçeli olan Taraklı evleri, kafesli pencereleri, ahşap cumbaları, tarihi alınlıkları ve ilginç figürlere sahip kapı tokmaklarıyla geleneksel mimarinin zarafetini gözler önüne seriyor. Taraklı Meydanı’ndaki eski konaklardan biri restore edilerek Kültür...