03 / 05 / 2024

Taraklı Paşalar Konakları iletişim

Taraklı Paşalar Konakları iletişim

98 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Taraklı Paşalar Konakları 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek. Toplamda 12 bloktan meydana gelecek projede daireler Mart 2016 tarihinde teslim edilecek.

Ayda 6 bin lira Bağ-Kur primi ödeyip 10 bin TL emekli maaş mı, yoksa hisse almak mı kazançlı!

Yapılan ek zamla en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Borsa eğitmeni Gani Gülaydın, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu maaşı almak için Bağ-Kur’a ödenen 6 bin TL primle Koç Grubu hissesi alınsa emeklilikte paşalar gibi yaşanacağını söyledi. Peki vatandaş ne tepki verdi!

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüş fiyatlarında son ayların en büyük düşüşleri yaşanıyor. Gümüşün gramı 10 TL seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar gümüş fiyatlarında yolun sonuna geldiklerini düşünmeye başladı.

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşalar İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Aydın ve Abbas Onut Zabun ortaklığında kuruldu.

Tarihi Kemeraltı için 2 yeni restorasyon projesi!

Kamu, sivil toplum ve özel sektör işbirliği ile kurulan TARKEM, Kemeraltı ve çevresinin "çekim merkezi" olması için çalışmalarına devam ediyor. Tevfik Paşa Konakları ve 2. Vakıflar Konağı için restorasyon projesi yapılacak...

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bilecik Göpazarı'nda acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli Göpazarı ilçesinde tesis edilecek 154 kV Gölpazarı Paşalar Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İbrahim Yusuf Paşalar Cami restore ediliyor!

Malatya İbrahimpaşa Mahallesinde yer alan İbrahim Yusuf Paşalar Camisi restore edilecek.  Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser restorasyon hakkında açıklamalar yaptı. 

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

Sakaryalı gazeteciler indirimli devre mülk sahibi olacak!

Sakarya Gazeteciler Birliği ile Taraklı Paşalar Konakları arasında üyelere yönelik imza protokolü gerçekleştirildi.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeydin Toksun tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Ümit Sokak'ta kuruldu.

Taraklı Paşalar Konakları iletişim Haberi

Taraklı Paşalar Konakları iletişim

18 bin metrekare inşaat alanına sahip Taraklı Paşalar Konakları toplam 98 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçiyor. İlk etapta 5 blok halinde yükselecek olan projede toplam 12 blok yer alacak.


Mimari projesi Y.Mimar Erdal Kasalı ve Y.Mimar Caner Cambaz tarafından hazırlanan Paşalar Konakları, Sakarya'nın Taraklı ilçesinde hayata geçiyor. 


Taraklı Paşalar Konakları farklı mimarisiyle, farklı tabiat özellikleriyle ve müşterilerine çeşitli avantajlar sunuyor.  Taraklı Paşalar Konakları Termal Otel ve Devremülk Tesisleri'nde devremülk üniteler, termal otel ve günübirlik termal tesisler yer alacak.


Devremülk konaklama tesisleri, zemin kat artı 3 normal kat olarak ve yeni deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde projelendirildi. Daireler 1+1 2+1 ve 3+1 dubleksler olarak dizayn edildi.


Paşalar Konakları Sakarya Devremülk'leri 2 yaz , 2 kış ve 1 bahar dönemi olarak devrelendiriliyor. Projenin ödeme...