05 / 05 / 2024

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüş fiyatlarında son ayların en büyük düşüşleri yaşanıyor. Gümüşün gramı 10 TL seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar gümüş fiyatlarında yolun sonuna geldiklerini düşünmeye başladı.



Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmelerim mişyonlarca yatırımcı tarafından takip edilmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları peş peşe düşüşler yaşarken gümüş yatırımcıları umudunu yitirmeye başladı. Bu konuda ise gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. 

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar son dakika gümüş yorumlarını aratıyor.  Son dakika gümüş yorumunda bulunan İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön