18 / 05 / 2024

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüş fiyatlarında son ayların en büyük düşüşleri yaşanıyor. Gümüşün gramı 10 TL seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar gümüş fiyatlarında yolun sonuna geldiklerini düşünmeye başladı.



2022 YILI GÜMÜŞ İÇİN YIKIM OLDU

Gümüş fiyatları 2022 yılında büyük değer kayıplarına uğradı. Gümüş fiyatları Ukrayna- Rusya Savaşı ile ataga geçtikten sonra tekrar düşüşe geçti. Gümüş fiyatları son aylarda peş peşe düşüşler yaşıyor. Ons gümüş fiyatı 20 dolar seviyelerinden 17 dolar seviyelerine kadar düştü.

ONS VE GRAM GÜMÜŞ FİYATI

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,09 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüş gram fiyatı ise alış fiyatı 10,59 TL, satış fiyatı ise 11,10 TL seviyelerinde değerleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön