18 / 05 / 2024

gümüş islam memiş

gümüş islam memiş

Gümüş fiyatlarında son ayların en büyük düşüşleri yaşanıyor. Gümüşün gramı 10 TL seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar gümüş fiyatlarında yolun sonuna geldiklerini düşünmeye başladı.

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

gümüş islam memiş Haberi

gümüş islam memiş

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmelerim mişyonlarca yatırımcı tarafından takip edilmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları peş peşe düşüşler yaşarken gümüş yatırımcıları umudunu yitirmeye başladı. Bu konuda ise gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. 

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar son dakika gümüş yorumlarını aratıyor.  Son dakika gümüş yorumunda bulunan İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

2022 YILI GÜMÜŞ İÇİN YIKIM OLDU

Gümüş fiyatları 2022 yılında büyük değer kayıplarına uğradı. Gümüş fiyatları Ukrayna- Rusya Savaşı ile ataga geçtikten sonra tekrar düşüşe geçti. Gümüş fiyatları son aylarda peş peşe düşüşler yaşıyor. Ons gümüş fiyatı 20 dolar seviyelerinden 17 dolar seviyelerine kadar düştü.

ONS VE GRAM GÜMÜŞ FİYATI

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,09 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüş gram fiyatı ise alış fiyatı 10,59 TL,...