27 / 04 / 2024

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.



Yatırımcılar gümüş fiyatları ne olur, gümüş fiyatları ne zaman yükselecek sorularını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak yatırımcıları uyardı.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

İslam Memiş, son videosunda gram altın ve gram gümüşle ilgili uyardı. "Dananın kuyruğu kopacak" diyen İslam Memiş, yeni beklediği rakamları paylaşarak tarih de verdi. 

Memiş: ''Derinleşecek mi, kademeli mi olacak, önümüzdeki haftalarda yorumlayacağız. Bu seviyelerde ben borsayı yüksek görüyorum. 7800 puandan çıkış yapanlar da altın tarafında beklemeli, gümüş tarafında beklemeli, euro tarafında beklemeli. Dolar karşısında bütün varıklar değer kaybetti. Elimde TL var, altına, gümüşe, euro'ya gidebilirim.'' diyerek euro ve gümüşe önem verdiğini açıkladı.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

GÜMÜŞTE DÜŞÜŞLER KALICI DEĞİL!

İslam Memiş, gümüşün ons fiyatının 22.35 dolara kadar gerilediğini söyleyerek, elinde dolar olanlar için gümüş almak için uygun zemin oluştuğunu söyledi. Memiş'' Elimde dolar olsaydı, ben bu seviyelerden parite üzerinden gümüş alırdım. 24, 26, 28 dolar yükselişlerini görünce söylemlerim önem arz edecektir.'' dedi. 

Gram gümüş 20 liranın üzerinde işlem görüyor. Memiş gümüş tarafında  pozitif beklentisinin devam ettiğini açıklayarak gümüşün gram fiyatının 22, 24, 26 TL seviyesine hareket edebileceğini söyledi. Memiş son olarak yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir." diyerek uyardı.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 19 Ağustos gümüş fiyatları kaç TL? İŞTE 19 AĞUSTOS GÜMÜŞ FİYATLARI.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

19 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞM FİYATLARI NE KADAR OLDU? 

Yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını merak ediyor. Bu kapsamda gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu?'' sorularını arama motorlarında araştırıyor. 19 Ağustos Cumartesi gümüşün ons fiyatı 22,77 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı bugün 19,68 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 20,49 liradan değerleniyor.

19 Ağustos Cumartesi altın fiyatları! Gram altın, Çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç TL? Altında son durum

Elinde birikmiş parası olan dikkat! Dolar mı alalım euro mu? sorusuna net yanıt geldi!

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön