30 / 08 / 2024

Ünlü analist borsa yatırımcılarını uyardı! AL-UNUT diye bir yatırım kazandırmaz!

Ünlü analist borsa yatırımcılarını uyardı! AL-UNUT diye bir yatırım kazandırmaz!

Ünlü analist Murat Ali Calman borsa yatırımından yatırımcıların nelere dikkat etmesi gerektiğini açıkladı. Calman 'AL-UNUT diye bir yatırım kazandırmaz' diyerek borsada temettü emekliliği diye bir şey olmadığına dikkat çekti.



Borsa İstanbul'da yatırımcılar son zamanlarda devam eden düşüşün ne zaman sona ereceğini merak ederken, bu süreçte çeşitli teknikler deniyor. Ünlü analist Murat Ali Calman borsada yatırımcıların sıkça yaptığı hataları söyleyerek  'AL-UNUT diye bir yatırım kazandırmaz' uyarısında bulundu. 

Borsa İstanbul'da dün BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,39 değer kaybederek 9.718,94 puana geriledi. Borsada düşük seyir devam ederken yatırımcılar tarafında tedirgin bekleyiş sürüyor. Yatırımcılar kazançlı çıkmanın yollarını ararken, Murat Ali Calman'dan uyarı geldi. Calman, Borsa istanbulda temettü emekliliği diye bir şeyin olmadığını söyleyerek 'AL-UNUT diye bir yatırım kazandırmaz' dedi.

Yatırımcı doğru hisse seçimi için nelere dikkat etmeli, enflasyon muhasebesinin en az etkileneceği sektörler hangileridir? gibi sorular yatırımcılar tarafından araştırılıyor.  Fakat hepsinden önemlisi de ilk sırada yatırımcılar borsa yatırımında neye dikkat etmeli? sorusu geliyor.   

Calman sosyal meyda hesabın X'ten borsa yatırımcılarını dikkat etmesi gerekenleri 3 maddede açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Murat Ali Calman @calmanmuratali
Borsa istanbulda temettü emekliliği diye bir şey yoktur

AL-UNUT diye bir yatırım kazandırmaz

Torunlarıma SISE bıracağım dersen batarsın

Paran pul olur.

1. Kısa trendleri trade et
2. Parayı gördün mü karını al
3. Hisseye aşık olma

**
#sise #bist100

Borsada hisse seçiminde dikkat edilmesi gerekenler 32 maddede açıklandı

Eylül ayında temettü ödeyecek 12 şirket! Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek? 

Yılbaşından bu yana yüzde 100’den fazla kazandıran hisseler

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön