27 / 04 / 2024

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.



Gümüş yatırımcılarının yüzünü güldüren açıklama Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Son zamanlarda dalgalı seyrenden gümüşün yıl sonuna kadar yükselişe geçeceğini ve 24 TL olacağını açıkladı.

GÜMÜŞÜN GRAMI 24 TL OLACAK!

İslam Memiş, gümüşteki pozitif beklentisinin devam ettiğini belirterek ons gümüşte 24-26-28, ikişer dolarlık yukarı yönlü hareketi ifade ettiğini hatırlattı.

Tekrar kar satışlarının başladığını belirten Memiş  ''Gümüş onsunda 23.80 seviyesi, güçlü bir destek seviyesi. Kalıcı olacağını ben tahmin etmiyorum. Elinde dolar bulunan da 24 seviyesinin altındaki rakamları yakından takip etmeli.'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Memiş, 'gram gümüş de 20.75 lira. Bir anda yıldızı parlar gümüşün'' diyerek aradaki makasları bir anda kapatacağını açıkladı.

Gümüşün gramında 20 lira beklentisinin gerçekleştiğini belirten Memiş, şimdi gram gümüşte 22 ve 24 TL seviyeleri olduğunu belirtti. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? 13 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 13 EYLÜL GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları güne düşüşle başladı. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş alış satış fiyatı kaç TL? sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Yüzde 0,94 değer kaybeden gümüşün ons fiyatı 22,91 dolari gümüşün gram alış fiyatı 19,68 lira, satış fiyatı ise 20,46 liradan işlem görüyor. 

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

13 Eylül  Çarşamba dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Son dakika dolar/TL kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön