27 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,yastık altındaki gümüşlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Dolar endeksi 10 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile ons altın 7 ayın en dip seviyeini gördü. Gram altın, ons altındaki gerileme ile düşüşe geçerken, gümüş fiyatları da gerilemeye başladı.  Memiş, altın fiyatları dip yaparken yastık altındaki altınların sisteme kazandırılmasına yönelik açıklamalar yaptı. 

 İslam Memiş ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

YASTIK ALTINDAKİ GÜMÜŞLER SİSTEME DAHİL EDİLMELİ!

İslam Memiş, “Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için birçok proje üretildinden bahsetti. Konu ile ilgili farkındalığın oluştuğunu ancak yeterli olmadığını vurguladı. 

Memiş ''Getiri elde edilen ve fiziki geri alınabilen projeler tuttu. Diğerleri tutmadı” diyerek, yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması için mutlaka göz önünde bulundurulması grekemleri sıraldı.

Memiş ''Yastık altı fiziki altını genelde ev, araç alacaklar ya da düğün yapacaklar biriktiriyor. Eğer bu vatandaşlarımızın birikimleri ilk kez ev veya araç alacaklara kredi kolaylığı sağlanırsa isabetli olur.'' diyerek fiziki altın veya dövizini getirenlere öncelikli kredi gibi olduğunu söyledi.

Asıl üzerinde durduğu konu ise gümüş olan Memiş,  ''sürekli yastık altındaki altınlar konuşuluyor ancak gümüş nedense hiç konuşulmuyor!'' diyerek tepkisini ortaya koydy. Yastık altındaki gümüşler için  daha önce görev almış bakanlara bu konuyu birçok kez izah ettiğini ancak bir gelişme olmadığındna bahsetti.

Memiş bu konuyla ilgili '' Halbuki yastık altında fiziki tonlarca gümüş var. Bunlarında sisteme dahil edilmesi gerekli” ifadelerini kullandı.

 İslam Memiş ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? 3 EKİM 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüşün ons fiyatı 21,06 dolardan işlem görüyor. Gram altın alış fiyatı 18,48 lira, satış fiyatı 19,30 liradan işlem görüyor. 

1 gram altının satışı durduruluyor mu? İslam Memiş resmen açıkladı! Yatırımcıların etekleri tutuştu!

Altında sert düşüş! Altın fiyatları tuzla buz oldu! 3 Ekim 2023 Salı altın fiyatları

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön