27 / 04 / 2024

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde güçlü doların baskısı ile gerileyen gümüş fiyatları bugün yükselişe geçti. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise gümüş yatırımcılarına seslenerek ''gümüşte düşüşler kalıcı değil'' dedi. Gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayan Memiş, ''imkanım olsa ciddi alımlar yapardım'' diyerek yatırımcıları uyardı. 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA CİDDİ DÜŞÜŞLER OLDU!

Memiş son zamanlarda emtia fiyatlarında özellikle gümüş ve altında ciddi düşüşler olduğunu söyledi. Memiş ''TL ile yatırım yapmayı planlıyorsam, euro, altın ve gümüş gibi değerli emtiaların ciddi düşüşler yaşadığını gözlemliyorum." dedi. 

Gram altın, ons altın, gram gümüş ve ons gümüş için  İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gram altın için yeni bir bant aralığı veren Memiş, yükselişlerin ani olacağını söyledi. Yatırımcıları 14 gün sonrası için uyardı. Altındaki düşüşü fırsat bilip altın alanları ve satmak isteyenleri ise "sakın elinizdekini satmayın" diyerek uyardı.

 Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

''CİDDİ ALIMLAR YAPARDIM''

Memiş, dolar güçlü duruşunu koruduğu için gram tarafında da sert düşüşlerin olmadığını sadece 50 liralık değer kaybı olduğunu ve bu da elinde TL bulunduranlara bir fırsat sunduğunu belirtti.

İslam Memiş, elinde altın bulunduranların kesinlikle satmamalarını söyleyerek 14 gün sonra rüzgarın tersine döneceğini, hızlı yükselişlere başlayacağını açıkladı.

Ons gümüşte  21.41 dolar. Ons gümüş tarafında 20.80 destek seviyesinin görüleceğini söyleyen Memiş '' Görünüm kısa vade için düşüş trendinin sonlanacağı yönünde. Hızlı toparlanma bizi bekleyecek. Gram gümüş 19 lira seviyesinde. 18.50 destek seviyesi, yukarıda 20.50 direnç seviyesi var. Elimde TL olsaydı altın ve gümüş tarafında ciddi alımlar yapardım.'' dedi ve yatırımcıları düşüşlerin kalıcı olmayacağını, yukarı yönlü hareketler beklenenden daha sert olacağını söyleyerek uyardı.

 Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

5 EKİM PERŞEMBE GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI

5 Ekim gümüş fiyatları gümüş yatırımcıları tarafından takip ediliyor.  Son zamanlarda düşüşe geçen gümüşün ons fiyatı bugün yüzde 0,10 yükselerek 21,10 dolar oldu. Gümüşün alış fiyatı 18,57 lira, satış fiyatı ise 19,35 liradan işlem görüyor.

Yükseliyor! Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Altını olanlar acil baksın! 5 Ekim 2023 altın fiyatları

Dolar yatırımı yapanlar, dolar alıp satmak isteyenler dikkat! 5 Ekim Perşembe dolar ne kadar oldu?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön